2777
2789
با یکی از اقوام ازدواج میکنید ,ولی قبل خواستگاری با هم یه مدت روابط نزدیکی دارین ,قبل دو.سال آینده&n ...

عزیزم به منم بگو کی ازدواج میکنم چجوری با هم اشنا میشیم چه شخصیتی داره 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله عزیزم,زیر چهار ماه آینده

میشه ب من بگی دلیل این سردی رفتارش چیه؟؟؟؟کسی توزندگیشه؟؟؟؟کی خوب میشه باهام؟؟؟؟اصلاخوب میشع؟۴شنبه میادپیشم؟؟؟

خواهش میکنم هرچی ب حست اومد بگوبهم🙃😢😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
اره،چرا اذیت میشه خواهرم؟

بخاطر دخالت خانواده همسرش,چند ماه ابتدایی زندگیش,شرایط سختی خواهد داشت که به مرور خیلی بهتر میشه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
از نظر شوهرتون زن داداشش یه انسان تو دار و گاهی موذی هست ,ولی در کل احترامشون رو نگه میداره

کی باردار میشم وجنسیتش چیه 

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
فعلا شرایط خرید جور نمیشه,اصرار نکنین گلم ,چون کدورت بوجود میاد,ولی در آینده یکی از اموالش رو به نام ...

اینم همون دردی که در سینه داشتم بگم پدر شوهرم زندگیمو خراب کرده بدون اجازه اش اب نمیتونیم بخوریم هر جا بریم باید بگیم کی من مستقل میشم؟کی اون دیگه در زندگی من نیست پدر شوهرم؟خودم حرفی نمیگم احترام از بین نره تا کی زنده است در زندگیمه خواهشن کمکم کنین

عشقی نبود و نخواهد بود هر عشقی هم قیمتی داره 
از نظر شوهرتون زن داداشش یه انسان تو دار و گاهی موذی هست ,ولی در کل احترامشون رو نگه میداره

میشه ب من بگی دلیل این سردی رفتارش چیه؟؟؟؟کسی توزندگیشه؟؟؟؟کی خوب میشه باهام؟؟؟؟اصلاخوب میشع؟۴شنبه میادپیشم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
عزیزم راجع به من هر چی حس میکنی بگو از ظاهر و شخصیت و اینا

شما شخصیت خودمختاری دارین عزیزم,گاهی عصبی میشید,گاهی از دنیا بیزارید و.از همه چی خسته میشین,ولی در کل زندگیتون رو دوس دارین,فک میکنید یکی از اعضای خانوادتون توقع های بیخود ازتون داره باهاش رفتار بهتری داشته باشین,چون واقعا تفکرتون اشتباس

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
شما شخصیت خودمختاری دارین عزیزم,گاهی عصبی میشید,گاهی از دنیا بیزارید و.از همه چی خسته میشین,ولی در ک ...

میشه ب من بگی دلیل این سردی رفتارش چیه؟؟؟؟کسی توزندگیشه؟؟؟؟کی خوب میشه باهام؟؟؟؟اصلاخوب میشع؟۴شنبه میادپیشم

ازمنم بگو😢😢😭😭😭

با یکی از اقوام ازدواج میکنید ,ولی قبل خواستگاری با هم یه مدت روابط نزدیکی دارین ,قبل دو.سال آینده&n ...

من کی باردار میشم وجنسیتش چیه ممنون 

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
منم بگو کی باردار میشم و چی هست 🥰

بچه اولتون پسره گلم