با یکی از اقوام ازدواج میکنید ,ولی قبل خواستگاری با هم یه مدت روابط نزدیکی دارین ,قبل دو.سال آینده&n ...
عزیزم به منم بگو کی ازدواج میکنم چجوری با هم اشنا میشیم چه شخصیتی داره
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
بخاطر دخالت خانواده همسرش,چند ماه ابتدایی زندگیش,شرایط سختی خواهد داشت که به مرور خیلی بهتر میشه
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
فعلا شرایط خرید جور نمیشه,اصرار نکنین گلم ,چون کدورت بوجود میاد,ولی در آینده یکی از اموالش رو به نام ...
اینم همون دردی که در سینه داشتم بگم پدر شوهرم زندگیمو خراب کرده بدون اجازه اش اب نمیتونیم بخوریم هر جا بریم باید بگیم کی من مستقل میشم؟کی اون دیگه در زندگی من نیست پدر شوهرم؟خودم حرفی نمیگم احترام از بین نره تا کی زنده است در زندگیمه خواهشن کمکم کنین
عزیزم راجع به من هر چی حس میکنی بگو از ظاهر و شخصیت و اینا
شما شخصیت خودمختاری دارین عزیزم,گاهی عصبی میشید,گاهی از دنیا بیزارید و.از همه چی خسته میشین,ولی در کل زندگیتون رو دوس دارین,فک میکنید یکی از اعضای خانوادتون توقع های بیخود ازتون داره باهاش رفتار بهتری داشته باشین,چون واقعا تفکرتون اشتباس
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡