2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه ب من بگی دلیل این سردی رفتارش چیه؟؟؟؟کسی توزندگیشه؟؟؟؟کی خوب میشه باهام؟؟؟؟اصلاخوب میشع؟۴شنبه م ...

دلیل سردی دغدغه فکری ایشون عزیزم ,از نظر مالی فکرش مشغوله,بله اوضاعش بهتر بشه روابطتون خوب میشه,کسی غیر از شما تو زندگیش نیس

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
برای منم میگی کی باردار میشم

بله عزیزم,دوماه دیگه باردار میشین ,بچه هاتون دوقلو هستن

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
دلیل سردی دغدغه فکری ایشون عزیزم ,از نظر مالی فکرش مشغوله,بله اوضاعش بهتر بشه روابطتون خوب میشه,کسی ...

درسته دقیق ولی اخه بهم‌گفت نمیخامت دیگ😢🙃🙃بنظرت ۴شنبه میاد یان؟؟؟؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
من کی باردار میشم وجنسیتش چیه 

شش ماه آینده.دختر

بنظرتون شخصی که تو ذهنمه کرونا داره؟

نه گلم

نه گلم

عزیزم اگ میشه ریپلای منوج بده اخه درست گفتی بهم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
دلیل سردی دغدغه فکری ایشون عزیزم ,از نظر مالی فکرش مشغوله,بله اوضاعش بهتر بشه روابطتون خوب میشه,کسی ...

راجع به ازدواجم باعشقم هر چی حس میکنی بگو زمانش مخالفتاو ...

در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤

درسته دقیق ولی اخه بهم‌گفت نمیخامت دیگ😢🙃🙃بنظرت ۴شنبه میاد یان؟؟؟؟؟

تهش چی میشه بهم میرسیم؟