با یکی از اقوام ازدواج میکنید ,ولی قبل خواستگاری با هم یه مدت روابط نزدیکی دارین ,قبل دو.سال آینده
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم فکر میکنه جاریم چجور ادمیه؟ دیدش به جاریم چیه؟
از نظر شوهرتون زن داداشش یه انسان تو دار و گاهی موذی هست ,ولی در کل احترامشون رو نگه میداره
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
عزیزم طلاهامو شوهرم فروخت پولم داره ولی نمیخره.کی میخره ؟بهتون درخواست دوستی بدم قبول میکنید چند تا ...
فعلا شرایط خرید جور نمیشه,اصرار نکنین گلم ,چون کدورت بوجود میاد,ولی در آینده یکی از اموالش رو به نام شما خواهد زد
دوستی قبول نمیکنم گلم
عزیزم بنظرت وحید بهم ابراز علاقه میکنه؟ اگه آره کی؟
بله عزیزم,زیر چهار ماه آینده