2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 35 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

روانپزشک هم رفتم واقعا میتونم بگم اصلا اثر نداشته  ینی نه اون جلسات روانکاویشون اثر داشت و نه ...

من زفتم خیلی خوب بود.دکترو عوض کن

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
برم پیش روانپزشک از چه طریقی متوجه میشه افسردگی دارم یا نه؟

خودش ازت سوال می‌پرسه حالتارو بهت میگه تو میگی آره اینجوریم یا نه 

خودتم میتونی از تو اینترنت تست های تایید شده افسردگی رو بگیری بعد نتیجشو ببینی که افسرده ای یا نه

روانپزشک هم رفتم واقعا میتونم بگم اصلا اثر نداشته  ینی نه اون جلسات روانکاویشون اثر داشت و نه ...

چ قرصی خوردی چندوقت

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
اس سیتالوپرام  ماتروپیلین شما هم مصرف میکنید؟

نتیجه گرفتی از اینا؟من باسیتالوپرام‌نتیجه گرفتم‌خیلی خوب بود

اس سیتالوپرام  ماتروپیلین شما هم مصرف میکنید؟

من ۴ ساله دارو میخورم . سال اول فلوکسامین و کلوپرامین 

از سال دوم تا الان آسنترا میخورم

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
من ۴ ساله دارو میخورم . سال اول فلوکسامین و کلوپرامین  از سال دوم تا الان آسنترا میخورم

برای افسردگی یااسترس؟چراانقد طولانی

برای افسردگی یااسترس؟چراانقد طولانی

افسردگی حاد داشتم . نزدیک بود بستری بشم که رفتم دکتر دارو داد  خب طول درمان بیمارا با هم فرق میکنه . 

افسردگی حاد داشتم . نزدیک بود بستری بشم که رفتم دکتر دارو داد  خب طول درمان بیمارا با هم فرق می ...

اها.انشاا.. زود خوب بشی گلم.نتیجه هم داد

اها.انشاا.. زود خوب بشی گلم.نتیجه هم داد

ممنون 🌹

بله خیلی بهترم الان . وسواس فکری_ عصبانیت_گریه های پی در پی_ قهر کردن بیخود_ وسواس شستشو_ ناراحتی_ نارضایتی_دعوای زیاد با همسرم .. الحمدالله همشون برطرف شد

ممنون 🌹 بله خیلی بهترم الان . وسواس فکری_ عصبانیت_گریه های پی در پی_ قهر کردن بیخود_ وسواس شستشو_ ...

خداروشکر.من‌نمیدونم توشیردهی میتونم قرص بخورم یان.باید از دکتر بپرسم