2789
عنوان

افسردگی

352 بازدید | 35 پست

دوستان من ۲۱ سالمه بعد کلا از سن نوجوانی خیلی احساس افسردگی و ناراحتی داشتم

ینی همش گریه میکردم و هیچوقت حال خوشی نداشتم

بعد الانم که به این سن رسیدم احساس میکنم حتی حال روحیم بدتر هم شده ینی کلا در طول روز کلافه میشمو اصلا حوصله هیچیو ندارم.

بعد حالا مثلا من چنتا از دوستای خودم میگن ما هم خیلی افسرده ایم اما واقعا من درونشون هیچ علایمی از افسردگی نمیبینم

چون همش شاد و خوشحالن بعد کلا وضعیت درسیشون از من بهتره و سلامت جسمی بهتری هم دارن (چون من خودم میتونم بگم اکثر اوقات سردرد های شدیدی رو تجربه میکنم )

من خودم فکر میکنم بعضیا فکر میکنن که افسرده هستن اما یسریا واقعا افسردگی دارن!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

افسرده ها هیچ وقت قبول نمیکنن که افسرده ان !! و از تنهاییشون لذت میبرن 

تا در طلب گوهر کانی کانی ، تا در هوس لقمه نانی نانی  ، این نکته رمز اگر بدانی دانی : هر چیزی که در جستن آنی ، آنی
شما به دکتر مراجعه کردین؟

برو روانپزشک.اگه‌نری بدترمیشی و درمان سختتر

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
از کجا بفهمیم افسرده هستیم؟

خب یکسری علایم مشخصی داره 

مثلا من خودم همش ناراحتم 

گاهی اوقات خوابمم بهم میریزه 

خیلی استرس و اضطراب دارم 

گاهی اوقات الکی نگرانم

عزیزم حتما اینایی که میگم به زندگیت اضافه کن :ورزش روزانه ،لباس های رنگی،ارایش تو خونه برا دل خودت ،دیدن فیلم های طنز هر روز شده یه صحنه خنده دار،دوست داشتن طبیعت و سر زدن به طبیعت،پاک کردن اهنگایی ک حس منفی میده ،یاد گرفتن یک هنر هر چی فقط علاقه مند باشی بهش🌸

منم دارم  افسردگی مثل باتلاقه آدمو می‌کشه تو خودش  عزیزم حتما برو پیش روانپزشک من دارم د ...

دارو مصرف میکنی؟ 

اسمشو میگی؟

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
برم پیش روانپزشک از چه طریقی متوجه میشه افسردگی دارم یا نه؟

اره.بگو حس افسردگی دارم ی سوالایی میپرسه خودش راحت متوجه میشه داری یان

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗