kmzhnieh مدیر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 22 عنوان راکوتان | مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 37 پست سلام بچه ها من یک هفتس راکوتان مصرف میکنم زیر نظر پزشک و صورتم ملتهب شده و انگار یه عالمه کهیر زدم به دکتر نشون دادم گفت این بیرون ریزی تا دو هفته یا یک ماه خواهی داشت عادیه ؟من یکم نگرانم حس میکنم چیز دیگه ایه 1399/06/24 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
riraaaa عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 3444 ببین جوش نیست ملتهبه انگار یه عالمهههه کهیر زدم خیلی ترسیدم گفتم نکنه بهش حساسم رفتم باز پیشش گفت نه ... این قرص خیلی قویه اگه تحت نظر پزشک بخوری موردی نداره ولی باید قدرت بدنی خودتم در نظر بگیری
kmzhnieh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 22 این قرص خیلی قویه اگه تحت نظر پزشک بخوری موردی نداره ولی باید قدرت بدنی خودتم در نظر بگیری شما مصرف کردی؟راضی بودی؟اره زیر نظر پزشکم ولی خب میدونین که بحث پوست میشه ما خیلی نگران مضطرب میشیم
گلابتون_آزادی عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 1654 عزیزم من مشکل هورمونی اینا ندارم و ارثیه جوشامم کیستیه اخرین راه درمانه واسم خیلی کارا کردم واسه پوس ... کیست و راکوتان؟؟بازم راه های دیگ هست ..کلا نمیگم راکوتان واس کدوم مشکل میخورن دارم میگم راکوتان خوب نیست من دوستممم مشکلش هورمونی نبود خورد ی مدت خوب بود دوباره ریخت بیرونواسخ کیست هم شنیدم معمولا قرص صدبارداری میخورن
riraaaa عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 3444 شما مصرف کردی؟راضی بودی؟اره زیر نظر پزشکم ولی خب میدونین که بحث پوست میشه ما خیلی نگران مضطرب میشیم ... آره عزیزم من یکسال تمام مصرف کردم
rahaiiiiii212 عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 1596 شما مصرف کردی؟ ن اما خیلی شنیدم بریم برای شروع یک چالش لاغری پاییزی و برگ
گلابتون_آزادی عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 1654 عزیزم من مشکل هورمونی اینا ندارم و ارثیه جوشامم کیستیه اخرین راه درمانه واسم خیلی کارا کردم واسه پوس ... بهرحال مواظب باش ب کبدت اسیب نزنه . تا مدت زیاد هم بچه دار نشو
kmzhnieh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 22 کیست و راکوتان؟؟ بازم راه های دیگ هست .. کلا نمیگم راکوتان واس کدوم مشکل میخورن دارم میگم ر ... نه منظورم اینه مدل جوشام کیستیه خودم کیست ندارم
گلابتون_آزادی عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 1654 نه منظورم اینه مدل جوشام کیستیه خودم کیست ندارم مدل جوشای کیستی علایم همون جوشهای هورمونیه ..زیر پوستی قرمز و دردناک هرکارم کنی نمیترکه و تازه اگ بترکه ردش میمونه و دیر میره
گلابتون_آزادی عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 1654 فقط میخوام مطمعن بشم این التهاب کهیر شکل عادیه ازمایش دادی ؟؟
kmzhnieh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 22 آره عزیزم من یکسال تمام مصرف کردم اقا بیرون ریزیت با التهاب بود؟من خیلی ناراحت و نگرانم به 30 تا دکتر زنگ زدم
kmzhnieh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 22 مدل جوشای کیستی علایم همون جوشهای هورمونیه .. زیر پوستی قرمز و دردناک هرکارم کنی نمیترکه و تازه اگ ... ازمایش دادم نه هورمونام مشکل داشت نه کیست داشتم ارثیه