2777
2789
عنوان

راکوتان

293 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها من یک هفتس راکوتان مصرف میکنم زیر نظر پزشک و صورتم ملتهب شده و انگار یه عالمه کهیر زدم به دکتر نشون دادم گفت این بیرون ریزی تا دو هفته یا یک ماه خواهی داشت عادیه ؟من یکم نگرانم حس میکنم چیز دیگه ایه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تا دوماه اول عادیه این جوشها روی صورتت بیشتر میشه اصلا نگران نباش فقط به موقع بخور با آب فراوا ...

ببین جوش نیست ملتهبه انگار یه عالمهههه کهیر زدم خیلی ترسیدم گفتم نکنه بهش حساسم رفتم باز پیشش گفت نه اگه نمیتونی این تحمل کنی قطع کن:((((

من ک نخوردم ولی اولش جوشات میریزه بیرون  چرا راکوتان؟؟ مشکل جوشات چیه؟؟ راکوتان بدنتو داعو ...

عزیزم من مشکل هورمونی اینا ندارم و ارثیه جوشامم کیستیه اخرین راه درمانه واسم خیلی کارا کردم واسه پوستم فایده نداشت