2777
2789
عنوان

راکوتان

295 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها من یک هفتس راکوتان مصرف میکنم زیر نظر پزشک و صورتم ملتهب شده و انگار یه عالمه کهیر زدم به دکتر نشون دادم گفت این بیرون ریزی تا دو هفته یا یک ماه خواهی داشت عادیه ؟من یکم نگرانم حس میکنم چیز دیگه ایه  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عادیه هر قرصی یه مدل بعدش خوب میشه من رفتم دکتر گفت راکوتان الان تو سن تو بدرد نمیخوره 

سنت مگه چشه

همه عزادار سر به گریبون مردا سر دار زنا تو زندون نه رو آسمون نه تو زمینیم حسرت بکشیم گریه ببینیم 😭🖤

عزیزم تا دوماه اول عادیه این جوشها روی صورتت بیشتر میشه اصلا نگران نباش فقط به موقع بخور با آب فراوا ...

ببین جوش نیست ملتهبه انگار یه عالمهههه کهیر زدم خیلی ترسیدم گفتم نکنه بهش حساسم رفتم باز پیشش گفت نه اگه نمیتونی این تحمل کنی قطع کن:((((

من ک نخوردم ولی اولش جوشات میریزه بیرون  چرا راکوتان؟؟ مشکل جوشات چیه؟؟ راکوتان بدنتو داعو ...

عزیزم من مشکل هورمونی اینا ندارم و ارثیه جوشامم کیستیه اخرین راه درمانه واسم خیلی کارا کردم واسه پوستم فایده نداشت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز