2777
2789
اره کاش بشه واسه منم واقعا من ۶ساله منتظرم خودم تنبلی دارم شوهرم کم تحرکی اسپرم....ممنون از دعای قشن ...

فدات،من همسرم تست داد دکتر بهش زینک و کیوتن و ویتامین ای داد اوکی شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم از روز سوم تا هفتم شبی یکی کلا 5تا،ولی همسرم هم ویتامین E,زینک و کیوتن مصرف کرد این ماه

خب خداروشکر .دکتر ب منم داده ولی گفت روزی ۲تا نخوردم هنوز میترسم دوقلو شه پس روزی یکی ام بخورم میشه باردار شد😍

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
فدات،من همسرم تست داد دکتر بهش زینک و کیوتن و ویتامین ای داد اوکی شد

کم تحرکی اسپرم داشتن عزیزم؟

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍

ی شب درمیون رابطه داشتی ایا؟؟از شب ۹ تا ۲۰؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
ان شاالله بارداری سالم داشته باشه عزیزم نی نی هم بیاد بغلت😍 مشکلی نداشتی؟تنبلی و ..

نه فقط چون همسرم دریانورده همین که پنج شش ماه نبود و بعد میومد تا بدنم عادت کنه طول می کشید،دکتر بهش ویتامین داد و ب منم لتزورل و رفتم سونو گفت فولیکولات کوچیکه فقط یه سایز16داشتم که گفت همین یکی خوبه اگر باردار نشدی آخر ماه بیا پیشم،منم کلا ناامید شده بودم

حتما باید بی بی چک رو صبح زد یا الانم بزنی نشون میده؟

من همین غروبی زدم خط افتاد،رفتم داروخونه 5تا خریدم گفتم یکی شب میزنم نشد صبحم میزنم دیدم همین غروبی دو خط شد

من همین غروبی زدم خط افتاد،رفتم داروخونه 5تا خریدم گفتم یکی شب میزنم نشد صبحم میزنم دیدم همین غروبی ...

اها نمیدونم منم یکی دارم بزنم الان یا نه

از روز13بارداری ی روز درمیون تا یک هفته

یعنی قبل روز ۱۳ رابطه نداشتی؟؟؟سیکلت چندروزس؟؟

[QUOTE=155303154]اها نمیدونم منم یکی دارم بزنم الان یا نه[/QUOTEبذار صبح بزن،که ادرار غلیظ تره ممکنه ...

باشه ممنون عزیزم توروخدا واسه منم دعا کن