2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مباركه عزيزم😍

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

مبارکهههههه

تو انسان باش!!!!  نمیخواهد مسلمان باشی!باخدایت هرروز حرف بزن !شکرگذار باش؛ بازبان خودت خدا میفهمدحرفایت را.. نترس خدا بدنیست"  حق کسی رانخور !! دلی رانشکن ! غمگینی را شادکن!  مریض رامداوا کن !تو به اندازه توانت خوبی کن و خوب باش ! بخدا خداهمینجاست...  در دل تو در افکارت! نه در دینت!  نه در مذهبت! نه در نمازت...!!!!!!

سلام بچه ها من 5روز دیگه باید پریود میشدم از روز سوم تا هفتم پریودیم لتزورل خوردم دکتر بهم داده بود و روز دوازدهم برای سونو رفتم گفت فقط یه فولیکول16دارم به نظرتون این بی بی چک کاذب نیست یعنی دارم مانان میشم؟پارسال یه سقط بخاطر تشکیل نشدن قلب داشتم برام دعا کنین🥺

مثبته عزیزم. برای منم دعا کن این ماه مثبت بشه و بارداری خوب و راحتی داشته باشم😊

انشاالله خودم غروب فقط اشک ریختم و خندیدم،پارسال یه سقط بخاطر تشکیل نشدن قلب داشتم خیلی نگرانم

سلام استارترجان ببخشید.یه گروه گپ زدم مخصوص بانوان اقدامیا باردارا یااونا که فقط میخوان تشریف بیارن تلگرام

@ninikosholo99

دختری 🥰ازفصل زمستان 🧊امابادلی♥️ بهاری🌹متاهل،آشناهاصدام میکنن مسکنه مهربون🤪عاشق همسروخانوادم♥️یک عددتپلی باانگیزه هستم😎برای خوشبختی من وخانوادم اگه دوست داشتی یک صلوات بفرست.یک نصیحت بزرگ دوستاتوبه خودت نزدیک نگه داردشمناتو نزدیکتر.مطمئن باش خدای مهربون همیشه حواسش بهت هست فقط گذاشته موقعش یه حال حسابی به زندگیت بده پس همیشه امیدت به اون بالاسری باشه که ارحمن راحمینه🤩
سلام بچه ها من 5روز دیگه باید پریود میشدم از روز سوم تا هفتم پریودیم لتزورل خوردم دکتر بهم داده بود ...

ان شاالله بارداری سالم داشته باشه عزیزم

نی نی هم بیاد بغلت😍

مشکلی نداشتی؟تنبلی و ..

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مبارکه عزیزم....ان شاالله که این بارداری بدون خطر هست صحیح سالم بغلش بگیری واسه منم عزیز دعا کن فردا بی بی چکم مثبت بشه

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍
سلام بچه ها من 5روز دیگه باید پریود میشدم از روز سوم تا هفتم پریودیم لتزورل خوردم دکتر بهم داده بود ...

عزیزم مبارکهههه.شبی چندتا لتروزل خوردی؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
مبارکه عزیزم....ان شاالله که این بارداری بدون خطر هست صحیح سالم بغلش بگیری واسه منم عزیز دعا کن فردا ...

انشاالله خیلی زود به حق قلب پاکت مامان بشی عزیزم،فقط بیخیال باش من هیچ علائمی نداشتم این ماه مطمین بودم که مامان نشدم دکترم میگفت فولیکولت کوچیکه کلی گریه کرده بودم.

انشاالله خیلی زود به حق قلب پاکت مامان بشی عزیزم،فقط بیخیال باش من هیچ علائمی نداشتم این ماه مطمین ب ...

اره کاش بشه واسه منم واقعا من ۶ساله منتظرم خودم تنبلی دارم شوهرم کم تحرکی اسپرم....ممنون از دعای قشنگت

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍