تو انسان باش!!!! نمیخواهد مسلمان باشی!باخدایت هرروز حرف بزن !شکرگذار باش؛ بازبان خودت خدا میفهمدحرفایت را.. نترس خدا بدنیست" حق کسی رانخور !! دلی رانشکن ! غمگینی را شادکن! مریض رامداوا کن !تو به اندازه توانت خوبی کن و خوب باش ! بخدا خداهمینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت! نه در مذهبت! نه در نمازت...!!!!!!
سلام بچه ها من 5روز دیگه باید پریود میشدم از روز سوم تا هفتم پریودیم لتزورل خوردم دکتر بهم داده بود و روز دوازدهم برای سونو رفتم گفت فقط یه فولیکول16دارم به نظرتون این بی بی چک کاذب نیست یعنی دارم مانان میشم؟پارسال یه سقط بخاطر تشکیل نشدن قلب داشتم برام دعا کنین🥺
سلام استارترجان ببخشید.یه گروه گپ زدم مخصوص بانوان اقدامیا باردارا یااونا که فقط میخوان تشریف بیارن تلگرام
@ninikosholo99
دختری 🥰ازفصل زمستان 🧊امابادلی♥️ بهاری🌹متاهل،آشناهاصدام میکنن مسکنه مهربون🤪عاشق همسروخانوادم♥️یک عددتپلی باانگیزه هستم😎برای خوشبختی من وخانوادم اگه دوست داشتی یک صلوات بفرست.یک نصیحت بزرگ دوستاتوبه خودت نزدیک نگه داردشمناتو نزدیکتر.مطمئن باش خدای مهربون همیشه حواسش بهت هست فقط گذاشته موقعش یه حال حسابی به زندگیت بده پس همیشه امیدت به اون بالاسری باشه که ارحمن راحمینه🤩
مبارکه عزیزم....ان شاالله که این بارداری بدون خطر هست صحیح سالم بغلش بگیری واسه منم عزیز دعا کن فردا ...
انشاالله خیلی زود به حق قلب پاکت مامان بشی عزیزم،فقط بیخیال باش من هیچ علائمی نداشتم این ماه مطمین بودم که مامان نشدم دکترم میگفت فولیکولت کوچیکه کلی گریه کرده بودم.