2821
2789
عنوان

سریال ویچر

351 بازدید | 13 پست

کی دیده؟

ارزش دیدن داره؟

چند فصل اومده؟

فقط یک فصل؟

فصل یکش هشت قسمته؟

وای چقد سوالام زیاد شد😁

ممنون از پاسخگویی😊

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

یک فصل ۸ تا دیگ نیومده 

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یک فصل ۸ تا دیگ نیومده 

قشنگ هست؟ 

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

من دیدم

بله یک فصل هشت قسمت اومده

من و همسرم خوشمون اومد

در مقایسه با گات یکم باید انتظارتو

بیاری پایین...

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

عااااااالیه معرکست اصن نبینی عمرت بر فناست خیلیییی خوبه😍😍😍😍

زندگی،اعتقادات،عقاید،نوع پوشش،دین هرکس به خودش مربوطه و تا زمانی که به ما اسیبی نمیرسونه و اون رو به ما تحمیل نمیکنه راجبش حق اظهار نظر نداریم . 

سه تا سیر زمانی مختلف رو طی میکنه

سخته فهمیدنه اینکه تو چه زمانین...

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
ژانر فانتزی دوست داری؟ اگه آره که ببینش وگرنه فکر کنم خوشت نیاد

اره فیلمای فانتزی خیلی دوس دارم😍

فقط فصل اول اومده.قشنگه فقط یکم قر و قاطیه.یکم طول میکشخ بفهمی که داستان داره تو دو تا زمان مختلف جل ...

واقعا قسمتای اولش انسجام نداره

ولی از قسمت پنجم --ششم خوب شد

قشنگه ولی الان چندوقته گمش کردم قبلا پنج شنبه شباوجمعه شبا میداد الان نمیدونم.کسی میدونه بهم بگه شبک ...

هشت قسمت اومده دیگه بعدش نیومده

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792