pink_unicorn مدیر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 عنوان بدبختا بیان | مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 57 پست بیاین از بدبختیاتون بگیناز بی پولیمریضیاتونارزوهاتون ک واستون رویا شدهاز هر بدبختی ک میخایین اینجا بگین دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡 1399/06/24 | 17:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khoda_ba_man_ast عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 659 فقط ما اینطوریم نود درصد مردم ایران بدبخت شدن انگار زندگی تو ایران فقط برای دزدا میصرفه
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 85343 نود درصد مردم ایران بدبخت شدن انگار زندگی تو ایران فقط برای دزدا میصرفه تو فامیل ما از همه بدبخت تریم 💍♥ i said yes
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 مریضم.خیلیییییی بی کس و تنهام.۳ ساله نمیدونم خواهر و مادرم کجان.تو خونه مادر شوهر زندگی کردن و هزار بدبختی. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 ولی من خوشبختم باورتون میشه هیچ مشکلی ندارم کجایی؟؟؟؟فک کنم ایران نیستی دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
khoda_ba_man_ast عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 659 همه تلاش میکنن ولی تلاشی ک ما داریم اینجا میکنیمو اگه تو یه مملکت با اوضاع بهتره میکردیم الان خیلی ... دقیقا منم این نظرو دارم سعی کن شرایط رفتن به خارج رو مهیا کنی، سخته ولی حتی اگه بعد از چند سال بهش برسی می ارزه
ویتامینا عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 572 دوس دارم خونه داشته باشم امروزموعداجاره مونه از ترس قایم شدم.دوس دارم ماشین داشته باشم ک کلی کرایه ندم با دوتا کوچولو عذابه برام رفت وآمد .میخام غذای خوب بخورم میخام لباسایی ک دوس دارم بخرم و.....امانمیتونم
ننتعغغ عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 2134 🤔🤔🤔باور نمیکنم خونه ماشین مغازه بچه که دارم شوهرم اخلاقش خوبه بیشتر مواقع حرف حرف منه درآمدش هم که خوبه دیگه از خدا چی باید بخام
khoda_ba_man_ast عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 659 تو فامیل ما از همه بدبخت تریم خدا نکنه عزیزم چند سالته؟ تا حالا چه کارایی کردی که بی نتیجه بوده؟
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 85343 خدا نکنه عزیزم چند سالته؟ تا حالا چه کارایی کردی که بی نتیجه بوده؟ دست من نیست دست خداست 💍♥ i said yes
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 دقیقا منم این نظرو دارم سعی کن شرایط رفتن به خارج رو مهیا کنی، سخته ولی حتی اگه بعد از چند سا ... مهیا کردن شرایطش سخت نیست فوقش همه زندگیتو میفروشی میری اونور ولی الان ب بهونه کرونا همه مرزا رو بستن همه رو نگه داشتن اینجا زجر بدن دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
ننتعغغ عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 2134 کجایی؟؟؟؟فک کنم ایران نیستی چرا عزیزم ایرانم تو یک شهر کوچیک زندگی میکنم
khoda_ba_man_ast عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 659 ولی من خوشبختم باورتون میشه هیچ مشکلی ندارم چه جوری به خوشبختی رسیدی؟ با تلاش خودت یا اینکه اطرافیان خوشبختی رو تقدیمت کردن؟
khoda_ba_man_ast عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 659 دست من نیست دست خداست بله دست خداست ولی خدا میگه اول تو تلاش کن
pink_unicorn مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 4035 چرا عزیزم ایرانم تو یک شهر کوچیک زندگی میکنم خب تعریفی خوشبختی از نظر شما چیه؟؟؟؟؟اخه مگه میشع بدون مشکل دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 85343 بله دست خداست ولی خدا میگه اول تو تلاش کن به تلاش من نیست به کی قسم دست خودشه اگه به تلاش من بود که میکردم 💍♥ i said yes