2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی گلم❤..دوماهی میشه...بشدت استرس حاملگی پوچ خارجی رحمی سقط رو دارم😣

انشاءالله که بسلامتی دوران حاملگی رو طی کنی و این افکار منفی رو هم بریز دور 

انشاءالله یه نی نی سالم و گوگولی رو بغل میکنی😍😍😍

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 
انشاءالله که بسلامتی دوران حاملگی رو طی کنی و این افکار منفی رو هم بریز دور  انشاءالله یه نی ن ...

چند روزی هست کلی افسرده شدم بی دلیل گریه میکنم به شوهرم گیرای الکی میدم....با کلی فکر منفی....اصلا نمیتونم از این حالت خارج شم😣 ان شالله مرسی عزیزم😘😘😘

انشاالله که باردار میشی اینسری وبه دکتر نمیکشه

خدا از زبونت بشنود ، ان شاءالله دوتامون🤲😍

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

چند روزی هست کلی افسرده شدم بی دلیل گریه میکنم به شوهرم گیرای الکی میدم....با کلی فکر منفی....اصلا ن ...

این حالاتت طبیعیه، بخاطر هورمون های باردداری هست.. ان شاءالله به سلامتی بگذره این روزا و سالم بیاد بغلت، یه گوشه دلت واسه منتطرا هم دعا کن.. ❤😘🌷🌸

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

این حالاتت طبیعیه، بخاطر هورمون های باردداری هست.. ان شاءالله به سلامتی بگذره این روزا و سالم بیاد ب ...

فداااایت گلم....ان شالله خدا حاجت دل همه رو به همین زودیا احابت کنه....به همه اونایی که منتظرن نی نی سالم بده.....امید به خدا