2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 51 پست
استارتر جان مبارکه عزیزم 🌹🌹🌹🌹 خیلی دلم میخاد خدا به من وتو وهمه منتظرا نی نی بده 😭😭😭 بس بی ...

🙏🥺☹😭😭😭😭😭 الهی آمین...

ان شاءالله نوبت تو و من هم میشه🙏🙏🥺😍

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

وای خدا قلبم 

مباااارکع😀😀😀😀

محتاج دعام ۵سال منتظرم 

ب سلامتی بغل بگیری نینیتو 😍

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

استارتر جان مبارکه عزیزم 🌹🌹🌹🌹 خیلی دلم میخاد خدا به من وتو وهمه منتظرا نی نی بده 😭😭😭 بس بی ...

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

چه متن زیبایی  حس کردم در خونه خدا نشستم

خب همین طوره،،خدا تو قلبمونه،، ان شاءالله وقتش میرسه برامون🙏🌷❤😍😘

انشاالله عزیزم نرفتی دکتر همسرت؟

نه☹🙁 . اگر  پریود شدم، نوبت دکتر میگیرم. دکترشم تاحالا ک جواب نمیداد،یا اینکه منشیش میگفت مطب تعطیله، منم دیگه بی خیال شدم و دیگه زنگ نزدم.. حالا فردا زنگ می زنم نوبت میگیرم که تا موعدم دوهفته دیگه،نوبت بده.. 

انشاالله عزیزم نرفتی دکتر همسرت؟

باید نوبت دکتر روماتولوژی هم بگیرم..برای خودم.. هرچی خیره

مرسی گلم❤..دوماهی میشه...بشدت استرس حاملگی پوچ خارجی رحمی سقط رو دارم😣

نه اصلا بهش فکر هم نکن، خیالت تختتت😘😊😍