2777
2789
عنوان

رفتم سونو😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4034 بازدید | 183 پست
چند سالت هست؟؟؟؟ فکر کنم  از طریق fsh  هم سنجیده بشه. مورد آخری پرولاکتین هست میزان هورمون ...

ببین من تو سونو تشخیص دادن تنبلی دارم

ازمایش ک دادم همه چی خوب بود

یعنی چی؟

فمینیست هستم
قرص خورده بودم باید فولی بالغ میداشتم ولی رفتم گف هیچی نداری😭😭 برا بارداریه😭

خوب نداشتی مهم نیست ممکنه ماه بعد داشته باشی ، اگه بشینی غصه بخوری قطعا شرایطت بهتر نمیشه، من ۳ بار داروی ivf مصرف کردم ۳ بار پانکچر شدم نهایت ۶ تا تخمک داشتم که ۴ تاش بارور شد و هیچکدومشم منجر به بارداری نشد منم کلی غصه خوردم ولی کسی نبود بهم بگه آروم باشم و همه چی درست میشه، ولی الان من بهت میگم آروم باش خدا خیلی بزرگتر از تصور ماست ان شاالله طبیعی باردار میشی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من بدون دارو که هیچی ندارم با لتروزولم که امروز روز 11 سونومه گفت هیچی نداری حالا باز پس فردام ...

لتروزل داروی ساده ای هست- دکتر باید کنار لتروزل بهت آمپول سینال اف یا گونا اف و متفورمین بده. روز 11 هم بعد ش بری دکتر و بهت آمپول آزاد سازی تخمک بده تا تخمکت ازاد شه و کیست نشه

من یک سال اقدام کردیم اما جواب نگرفتی

اگه کسی زیر 35 سال باشه بعد  یک سال اقدام ناموفق باید برای شوهر در اسرع وقت آزمایش بده . خودش عکس رنگی هم بگیره. آزمایشات هورمونی پرولاکتین ذخیره تخمدان غلظت خون سیستم ایمتی تیرویید حتما بدی(جواب این آزمایشات خیلی مهمه)

دکترم اونموقع ک قرصو نوشت گفت 11سیکل برو سونو امروز پیامش دادم گفتم کی برم دیر ج داد رفتم اومدم دی ...

منم ۴مهرباید برم برای سونو فولیکول.درکت میکنم دعات میکنم ناامیدنباش

منم دعاکنید

چقدر خنده به سیمای شما می آید  
ببخشید نحوه گرفتنش چجوریه هیشکی هیچی نمیگه دو جا پرسیدم همه میگن وحشتناک فقط😖😖😖

رو تخت دراز میکشی- ببخشید مثل معاینه پاهات رو باز میکنی- دکتر یه نو ژل تزریق میکنه داخل رحم و لوله هات- اون لحظه تزریق 5 ثانیه درد داره. حالا اگه چسبندگی لوله باشه یکم بیشتر درد داره- 

سینال اف رو دکترم برام ننوشت وگرنه بهش گفتم  فقط لتروزول نوشت

آمپول سینال متخصص مینویسه ربطی به مرکز ناباروری نداره- برو پیش یه دکتر خوب. میتونی به جی متمفورمین خارجیش (گلوکوفاژ) مصرف کنی یا اپومتفورمین یا اینو فولیک(اینو فولیک خیلی قوی تره)

ببین من تو سونو تشخیص دادن تنبلی دارم ازمایش ک دادم همه چی خوب بود یعنی چی؟

خدارو شکر که آزمایشاتت خوب بوده- منم تمام ازمایشاتم خوبه و حتی عکس رنگیم- تنبلی بعنی اینکه فولیکولهها هر ماه بالغ نمیشه و  آزاد نمیشه و تبدیل به کیست میشه و اینکه ممکنه کنار این قضیه اگه تخمکی آزاد بشه تخمک با کیفیت نباشه. من کیست ندارم ولی تنبلی دارم چند ماه لتتروزل و سینال اف و امپول ازاد سازی خوردم نتیجه نداد. یه ماه کنا اینا متفورمین و سنسولین خوردم و نتیجه داد 4  تا فولی خوب داشتم-باردار شدم ولی سقط شد

دقیقا چه داروهایی تا حالا مصرف کردی؟ 23 سالت بود؟ چند وقته دارو مصرف میکنی؟؟؟ استرس همه چی رو بدتر ...

لتروزول و کلومیفن

بله الحمدالله خدا بزرگه امیدو توکلم ب خودشه

خیره ان شاءالله

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
تنبلی تخمدان داری یعنی؟

اوهوم

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
آمپول سینال متخصص مینویسه ربطی به مرکز ناباروری نداره- برو پیش یه دکتر خوب. میتونی به جی متمفورمین خ ...

اینو فولیک چیه

منم ۴مهرباید برم برای سونو فولیکول.درکت میکنم دعات میکنم ناامیدنباش منم دعاکنید

خیره ان شاءالله

لتروزول و کلومیفن بله الحمدالله خدا بزرگه امیدو توکلم ب خودشه خیره ان شاءالله

ناراحت نباش. منم دو دوره قرص لتروزل خوردم و موثر نبود دکتر کنارش باید آمپول و متفورمین بده و قرص تقویتی. فولیک اسید هم حتما مصرف کن