2777
2789

واس من بعد ۳روز مثبت شد

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۱۵باید پری میومد اما نشد ۱۸زدم منفی بود،دیروز بیبی هاله داشت دیگه امروز رفتم از عصر جوابش میاد.واسم دعا کنین مثبت باشه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

من 12روزه عقب انداختم

3روز پیشم بیبی زدم منفی بود

همشم درد پری دارم

دیشب از دردکمر نتوستم بخوابم

انگار عضله های کمرم گرفته

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...
جواب آزت اومد؟

دیشب همسرم قرار بود بگیره جایی گیر کرده بود تا رفته بود دیگه دیر شده بود🙁باز امروز باید بره.اخ که من از دست این مرد دق نکنم خوبه،مردم از چشم انتظاری 😩😩

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
دیشب همسرم قرار بود بگیره جایی گیر کرده بود تا رفته بود دیگه دیر شده بود🙁باز امروز باید بره.اخ که م ...

عزیزم انشالله ک مثبت 

گرفتی بهم بگو منم مردم از کنجکاوی😬

عزیزم انشالله ک مثبت  گرفتی بهم بگو منم مردم از کنجکاوی😬

نمیدونی دیشب که گفت دیر رسیدم ازمایشگاه نبودن دلم میخواست خفه ش کنم.اتیشاز همه جام میزد بیرون.باشه عزیزم فردا اگه انشاالله مثبت بود تاپیک میزنم