«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
من ۱۵باید پری میومد اما نشد ۱۸زدم منفی بود،دیروز بیبی هاله داشت دیگه امروز رفتم از عصر جوابش میاد.واسم دعا کنین مثبت باشه
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
دیشب همسرم قرار بود بگیره جایی گیر کرده بود تا رفته بود دیگه دیر شده بود🙁باز امروز باید بره.اخ که من از دست این مرد دق نکنم خوبه،مردم از چشم انتظاری 😩😩
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
عزیزم انشالله ک مثبت گرفتی بهم بگو منم مردم از کنجکاوی😬
نمیدونی دیشب که گفت دیر رسیدم ازمایشگاه نبودن دلم میخواست خفه ش کنم.اتیشاز همه جام میزد بیرون.باشه عزیزم فردا اگه انشاالله مثبت بود تاپیک میزنم