2789
عنوان

میگم.که،،،

267 بازدید | 52 پست

درد زایمان چطوریه؟از هر کس میپرسم میگه درد شیرینیه درد شیرین توصیفه؟ ب همین خاطر میترسم بعضیا ک غریبه ترن آنقدر میترسونن مامانم میگه درد شیرینیه 

اعصابم ریخته بهم ب خدا اصلا چطوریه یه سرست میگیره ول می‌کنه دلم میخواد از دست اطرافیانم برم بمیرم ب خدا من فوبیای زایمان دارم از دردش نمی‌ترسم فقط می‌خوام بدونم چ اتفاقی قراره بیافته و من اون لحظه باید چکار کنم

من که ریسک نمیکنم سزارین میشم بی حسی از کمر ب پایین

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چجوری بگم اخه یه درد خیلییییی خیلییی شدیده که به محض بیرون اومدن بچه تموم میشه یعنی به هیچ وجه هیچ دردی نمیمونه حتی تمام کاراتو خودت میکنی من اگه ده بارم زایمان کنم بازم طبیعی با اینکه ۱۳ ساعت طول کشید اولش که درد شدیو نیس کم کم شدید میشه واسه همین همه میگن شیرینه وفتی بچه بزارن رو سینت کلا انگار فراموش میشه

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
من که ریسک نمیکنم سزارین میشم بی حسی از کمر ب پایین

به نظرم پاره کردن هفت لایه شکم+پاره کردن عضوی به نام رحم خیلی وحشتناک‌تره😰😱

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

عزیزم مامای همراه بگیر از قبلش قشنگ باهات کار میکنه

زایمان خیلی خیلی سخته، ولی اولا بدنا باهم فرق داره، بعدشم کسی تاحالا از زایمان نمرده این دوره زمونه، بعدشم مثل درد پریود ولی خیلی خیلی شدید تر، 

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

سخته انگار استخوناتو دارن سوراخ میکنن وای بی حس میشی نمیتونی حرکت کنی به من توپ داده بودن بپر بپر کنم روش دردم که میگرفت بیحرکت میشدم گریع میکردم از شدت درد زیاد استفراغ کردم سرم رو گذاشتم رو شونه شوهرم گریه کردم گفتم منو ببر خونه من نمیخام بچه خ سخت بود ولی به دنیا اومدن همانا و یه ارامش عجیبی میاد سراغت دردا همه میریزن خ شیرین میشه درد یادت نمیمونه اصصصلا

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

زایمان طبیعی مطابق با فیزیولوژی بدن خانماست

شما فکر میکنم ۶هفته تا زایمان داری

تا میتونی تحرک کن و هفته‌ی آخر دمنوش‌های گرم بخور .ببین چجوری راحت زایمان میکنی!

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

اون لحظه باید از تکنیک تنفس استفاده کنی 

من که خودم بخاطر شرایط خاصی سزارین شدم 

ولی تو برو اینترنت ببین

بهترین زایمان طبیعیه 

درد داره ولی مرگ نداره 

شکمت شل و افتاده نمیشه، کمر درد نمیگیری، اینا بخاطر اینه که عضلات پاره نمیشه ولی تو سزارین شکم رو باز میکنن به عضلات شکم آسیب وارد میشه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

من سز شدم ولی عین واقعیت بگم اولش سز نشدم ده دقیقه نابود شدم بعد گفتن بخاطر تنگی لگن سز بشم ولی الان پول بده آزاد سز بشو قبلن قبول نمیکردن حالا میگن سز عوارض داره نمیدونم ولی طبیعی هم علاوه بر درد اون مسله هم داره که خانمها بهترمیدونن