2789
عنوان

میگم.که،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 52 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شوخی میکنم بخندیم خدا همه مادران رو موقع زایمان کمک کنه 

بله عزیزم

الهی امین

ولی از شوخی گذشته

من خودم و خواهرام طبیعی بودیم خداروشکر راضی بودیم

جاریامم سزارین بودن اونا هم راضی بودن الحمدلله

ان شاءالله خدا کمک میکنه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
بله عزیزم الهی امین ولی از شوخی گذشته من خودم و خواهرام طبیعی بودیم خداروشکر راضی بودیم جاریامم ...

حالا بگذریم از شوخی آبجی منم طبیعی بوده دوتا بچش ولی میگه الان اقاش راضی نیست میخواد بره دکتر واسه این آیا صحت داره یا اقاش داره ایراد بیجا میگیره منظورم رو گرفتی

مشکل خاصی که نه ولی دردای بعدش زیاده،شکم در میاری،من الان شکم دارم اینقدر زشته

خب چرا شکم بند بعد زایمان نبستنی؟ خاله من الان از یه دختر مجرد خوش فرم تره البته ورزش هم واقعا عالیه 

خاله من پیاده روی هم میکرد

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
5 روز قبل موعد بی بی زدم منفی شد ممکنه اشتباه باشه بعدش مثبت شه؟ 

باید چن روز بعد از موعد بی بی بزنی اونموقع درست تره

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢