2777
2789
گفته پسرت میمیره 😭

سلام صبح بخیرعزیزم چرااینقدخودتوبرای یه حرف ناراحت می کنی هرچقدهم یکی توگرفتن طالع آدم ماهرباشه نمی تونه  زمان مرگ آدم بگه به خاطراینه که مدت عمرانسان انحصارن دست خداست وفقط خداست که ازطول عمرانسان باخبره که خودانبیاوپیامبران ازلحظه مرگ خودشون خبرنداشتن این کسی که به شمااین حرف زده یه آدم دروغگو وخدانشناسه وبرای اینکه ازتون پول بگیره این ترس تودلتون انداخته  من باهمسرم رفتیم پیش یه آقایی برای سرکتاب پسرم باما بودیه کم فضولی کردآقاهع ورداشت گفت می دونی درآینده این پسرت خلافکاروشراب خواروهمه کاره میشه وتووپدرش میزنه وسم به خوردت میده نمی دونی من جه حالی شدم بعدنشستم باخودم فکرکردم گفتم این آدم اگه ذره ای ترس ازخداداشت اینجورصحبت نمی کرداگه برفرض محال هم پسرم درآینده اینطورمی شدبایدجوردیگه ای میگفت  ولی ترس وناامیدکردن مردم کارشونه تاکاسب بشن به خداپناه ببروفقط چیزهای خوب به ذهنت بیارواین حرف دعانویس فراموش کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشمات بی بلاگلم اسمت خیلی باحاله😂

گیر دادن همه نمیشه هم عوض کرد اصلا معنی نداره خخ من همین جور میخواستم وارد سایت بشم قبول نمی‌کرد دیگه چرت ت وپرت نوشتم خخخ😂😂😂😂😂

نمیگه 😭

نه نمیگه

اصلا اصلش دروغه چه برسه به اینکه پیش بینی کنه همه میمیریم اما انشاالله ۱۲۰ سالگی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دیشب دو دفعه از جیغ از خواب پریدم شوهرم میگه خل شوی آخه خبر نداره 

بهش بگو بزار سبک بشی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

لابد اخرشم بهت گفته حتما من میتونم یکاری بکنم برات فقط هزینش زیاده اره؟😏

اینا این دری وری هارو میگن که پول دربیارن یکی به دوست من گفته بود آسمون به زمین بیاد بمیری زنده شی تو دو بخته ای سر عقد مراسمت بهم میخوره آبرو ریزی میشه فلان من میتونم باطل کنم ۲ میلیون پول میخام که دوستمم نداد گفت بدرک هرچی میخاد بشه😄 الان ۹ ساله ازدواج کرده یه دختر ۵ ساله ام داره شوهرشم که نگم بهتون عالیییی عالیی بدون اجازه دوستم آب نمیخوره

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
خخخ حالا که دقت کردم فهمیدم معنیش ولی اون موقع همین طور گذاشتم خخخ 

یعنی نمیدونستی؟اول میخواست بگم الحق چلی ترسیدم ناراحت بشی