2789

من بودم دومیو انتخاب میکردم ۲۰۶ قدیمی خیلی خرج میذاره رو دستتون

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

۲۰۶تیپ چند؟

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۲۰۶هرچی قدیمی تر بشه خرجاش وحشتناک تر میشه

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

هاچبک‌پراید یعنی؟،من به نظرم پراید،چون‌از ۲۰۶ سال ۸۴ فقط اسمش مونده الان داغونه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بستگی داره دلت چقدر ۲۰۶ بخواد، ما دیروز برای خواهرشوهرم تیپ ۲ مدل ۸۸ خریدیم ۹۲ تومن، با این پول میتونست پراید ۹۸ بخره ولی پژو دوست داشت

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
نمی دونم شوهرم گفته میخوادیکیش برام بخره فکر کنم حرف ۵۰ باشه 

اگ تیپ دوئه نگیر 

بستگی داره دلت چقدر ۲۰۶ بخواد، ما دیروز برای خواهرشوهرم تیپ ۲ مدل ۸۸ خریدیم ۹۲ تومن، با این پول میتو ...

من خودممم عاشق ۲۰۶ هستم پرایده بیشتر قیمتش میشه اما نمیدونم موندم کدمو انتخاب کنم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز