2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فکر کنم تیپ ۲ باشه 

نه خداییش ب درد نمیخوره تواون سال مخصوصا 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
وای نگو منم امامن تازه میخوام گواهینامه بگیرم فعلا ماشین قیمت بالا نمیگیره برام

خب پس اگر اینجوریه یک ماشین رنگ خورده بگیر که استرس نداشتی باشی

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
خب پس اگر اینجوریه یک ماشین رنگ خورده بگیر که استرس نداشتی باشی

خب واسه همین پرسیدم خودمم عاشق ۲۰۶ هستم اما شوهرم میگه فعلا ماشین صفر برات نمیخرم نظر شوهرم روهاچبگه اماخودم چون ۲۰۶ دوستدارم گفتم برابخر بگو مدل پایبن باشه که دوستان میگن خرج برات زیاد میزاره 

خب واسه همین پرسیدم خودمم عاشق ۲۰۶ هستم اما شوهرم میگه فعلا ماشین صفر برات نمیخرم نظر شوهرم روهاچبگه ...

خب باید بگردی ماشینی پیدا کنی که موتوریش دست نخورده باشه ولی بدنه خورده باشه😁 این مدل ۸۸ که ما برای خواهرشوهرم خریدیم دقیقا همینطوره

خب باید بگردی ماشینی پیدا کنی که موتوریش دست نخورده باشه ولی بدنه خورده باشه😁 این مدل ۸۸ که ما برای ...

ببخشید میپرسم خواهر شوهرت تازه گواهینامه گرفته 

ببخشید میپرسم خواهر شوهرت تازه گواهینامه گرفته 

نه عزیزم، تقریبا پنج سالی میشه، ولی همون سال ۹۴ هم یک پراید مدل ۸۷ که موتوریش خوب بود براش خریدیم و الان که میخواستیم بفروشیم هم انقدر موتوریش سالم بود که دو روزه فروش رفت

نه عزیزم، تقریبا پنج سالی میشه، ولی همون سال ۹۴ هم یک پراید مدل ۸۷ که موتوریش خوب بود براش خریدیم و ...

من دوسال پیش گواهینامه ثبت نام کردم تئوری بار اول قبول شدم اما شهری دوبار ردشدم دیگه امتحان ندادم به شوهرم گفتم تا وقتی ماشین نخریدی من نمیرم امتحان بدم

من دوسال پیش گواهینامه ثبت نام کردم تئوری بار اول قبول شدم اما شهری دوبار ردشدم دیگه امتحان ندادم به ...

بنظرم اول گواهینامه تو بگیری بعد ماشین بخری بهتره، منم همینطور بودم