2777
2789
من زنداییم ونوستات میخوره.خیلی کم کرده.ولی همه موهاش میریزه.من نخواستم قرصی بخورم ک عوارض داشته باشه ...

اره افرین

منم خواستم ونوستات بخورم ترسیدم اخه مشکل معده دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره افرین منم خواستم ونوستات بخورم ترسیدم اخه مشکل معده دارم

ونوستات کبدم داغون میکنه.خودشم همش لباس زیرت کثیف میشه.عوارض چندشرگونه ایم داره

میشه یه صلوات برا اجابت حاجتم بخونید ممنونتون میشم🙇😔
ینی چی

چای سبز منظورمه تاثیرش چند ماه بعد لاغر میکنخ

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
من نمتونم رژیم سخت بگیرم اخه شبا ما شام خوب داریم  نخورمم شوهرم ب زور غذام میده چکار کنم😭

تعریف رژیم لیمومی رو خیلی شنیدم

رژیمش غذای سفره ست و اذیت نداره

پیج اینستا داره.دوره ای هستش و البته هزینه داره هر دوره

تعریف رژیم لیمومی رو خیلی شنیدم رژیمش غذای سفره ست و اذیت نداره پیج اینستا داره.دوره ای هستش و الب ...

واقعا چ جالب الانک چن تا داروگیاهی قاطی کردم مث دمنوش میخورم

گلم 160تومن گرفتم.100تا توش داره.روزی 6تا باید بخوری قبل هر وعده غذایی 2تا.داروخونه ب من گفتن اگه می ...

ممنونم عزیزم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
واقعا چ جالب الانک چن تا داروگیاهی قاطی کردم مث دمنوش میخورم

انشالله به زودی نتیجه بگیری

ولی حتما حتما حتما ۳۵ دقیقه پیاده روی بدون توقف کنار رژیمت داشته باش.باعث چربی سوزی میشه

من ۱۶۳ قدمه وزنم ۷۰😪

مثل همیم تقریبا:(

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀