2777
2789
عنوان

بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 85 پست
دقیقا.هیشکی هم درکم نکرد.همه میگفتن بدنیا نیومده بوده که،بزرگش نکرده بودی که.ولی واقعا یه تیکه از قل ...

درکت میکنم با تموم وجودم من با وجود اینکه بیشتر از یکسال گذشته ولی غمش برام تازه اس 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم با تموم وجودم من با وجود اینکه بیشتر از یکسال گذشته ولی غمش برام تازه اس 🖤

اوووه من ۷ سالِ که گذشته پسرم بزرگ شده ولی تَه دلم انگار رفته.خالیه دلم

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
ممنون همچین برای شما  عزیز ...غم نبینی 🌹

شما هم همینطور عزیزم.چقدر غصه خوردم بابت برادرتون😔خدا بهتون صبر بده

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
شرمنده ناراحتتون کردم 🖤

نه عزیزم این چه حرفیه.ناراحتِ غصه بزرگ دلِ شما و مادرتون شدم.خدا کمکتون کنه برای گذروندن این دوران

به شما هم همینطور عزیزم.چقدر خوبه که خودمون درک میکنیم همدیگرو.خیلییییی سخته.انشالله یه دوقلو دیگه ج ...

منم این شرایط و داشتم منم حسرت بغل کردنشون موند رو دلم بعد آوردنم پیش این یکی مادرا همشون بچه هاشون بغلشون داشتن شیر میدادن ۲۵ تا مادر تو ی بخش اونارو ک دیدم همچین با صدای بلند گریه میکردم اصلا نمیتونستم خودمو کنترل کنم ک گریه نکنم  ک پرستار اومد بغلم کرد با من گریه کرد جفتشونم از پیشم رفتن و ی گوشه ی قلبم خالی شد ایلیا و عرشیام تا آخر عمرم تو فکرم موندن 

نه هنوز مشخص نیست

آخه به تیترِ بتات میخوره که دختر باشه چون آبی بود امضات تعجب کردم.انشالله هرچی که هست سالم و صالح بشه و عاقبت بخیر عزیزم

منم این شرایط و داشتم منم حسرت بغل کردنشون موند رو دلم بعد آوردنم پیش این یکی مادرا همشون بچه هاشون ...

😔😔😔خیلی سخته😭😭

من اول با ۱۵ روز تاخیر بتا ۱۷۸ بود دکتر مسکوک شد دو دفعه دیگه با ۴۸ ساعت فاصله آزمایش دادم شد ۶۰۰ و دفعه سوم شد ۲۱۸۰ و الان خدارو شکر ۱۶ هفته ام

خدایا شکرت برای همه چیزای خوبی که به من دادی💙💙💙
من اول با ۱۵ روز تاخیر بتا ۱۷۸ بود دکتر مسکوک شد دو دفعه دیگه با ۴۸ ساعت فاصله آزمایش دادم شد ۶۰۰ و ...

بازم خدااااروشکر.. برای منم دعا کنید.. منم 166 امروز بعد 48ساعت دوباره از بتا دادم دوساعت دیگه مشخص میشه 

بازم خدااااروشکر.. برای منم دعا کنید.. منم 166 امروز بعد 48ساعت دوباره از بتا دادم دوساعت دیگه مشخص ...

انشالله خدا خودش همراهته نا امید نباش

خدایا شکرت برای همه چیزای خوبی که به من دادی💙💙💙