درکت میکنم با تموم وجودم من با وجود اینکه بیشتر از یکسال گذشته ولی غمش برام تازه اس 🖤
اوووه من ۷ سالِ که گذشته پسرم بزرگ شده ولی تَه دلم انگار رفته.خالیه دلم
عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
نه عزیزم این چه حرفیه.ناراحتِ غصه بزرگ دلِ شما و مادرتون شدم.خدا کمکتون کنه برای گذروندن این دوران
به شما هم همینطور عزیزم.چقدر خوبه که خودمون درک میکنیم همدیگرو.خیلییییی سخته.انشالله یه دوقلو دیگه ج ...
منم این شرایط و داشتم منم حسرت بغل کردنشون موند رو دلم بعد آوردنم پیش این یکی مادرا همشون بچه هاشون بغلشون داشتن شیر میدادن ۲۵ تا مادر تو ی بخش اونارو ک دیدم همچین با صدای بلند گریه میکردم اصلا نمیتونستم خودمو کنترل کنم ک گریه نکنم ک پرستار اومد بغلم کرد با من گریه کرد جفتشونم از پیشم رفتن و ی گوشه ی قلبم خالی شد ایلیا و عرشیام تا آخر عمرم تو فکرم موندن
آخه به تیترِ بتات میخوره که دختر باشه چون آبی بود امضات تعجب کردم.انشالله هرچی که هست سالم و صالح بشه و عاقبت بخیر عزیزم
منم این شرایط و داشتم منم حسرت بغل کردنشون موند رو دلم بعد آوردنم پیش این یکی مادرا همشون بچه هاشون ...
😔😔😔خیلی سخته😭😭