2777
2789
عنوان

بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 85 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جانم.منم بارداری اولم ۲۷ هفته همینجوری شد.تو کانال گیر کرده بود بچم😣😩

چقدر سخته واقعا.. چندین هفته بچه تو دلت باشه باهاش انس بگیری بعد اینجوری😢....... 

خدا صبرتون بده. و دلتونو شاد کنه

اخی الهی عزیزم بچتون موند ؟

نَه دو سه تا مثل بچه گربه تازه به دنیا اومده گریه کرد و جلو خودم مُرد.شد بدترین اتفاق و خاطرم.تپلی بود و درشت.موهای مشکیه بلند🖤اون دنیا منتظرمه تا شفاعتم رو کنه میدونم

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
من دیگه دل کندم ازبچه داشتن دیگه کشش دکتر رفتنو ندارم ...برادرمم سی سالش بود یه ماه پیش فوت کرد دیگه ...

خدا رحمتش کنه عزیزم

خیلی سخته

ولی از خدا ورحمتش نا امید نشو و انشاالله با دادن یه نی نی پسمل خوشگل و سالم بهت تحمل غم برادرت رو برای تو خنوادت راحت ترکنه . 

مطمین باش بارداریت تو این شرایط مرحمی به دل خانوادت خواهد بود . برات دعا میکنم زود خدا بهت یه نی نی بده

خدارو صد هزار بارشاکرم که برای بار دوم ، منو لایق مادرشدن دونست . حسی بی نظیر و ناب که هیچ گاه قابل وصف نیست و در این لحظات شیرین تک تک دوستان منتظر  رو یاد میکنم و دعا میکنم تا اونها هم این حس زیبا رو به زودی تجربه کنند *****الهی آمین
خدا رحمتش کنه عزیزم خیلی سخته ولی از خدا ورحمتش نا امید نشو و انشاالله با دادن یه نی نی پسمل خوشگل ...

مرسی عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه ممنون برای دعاتون 🌹🌹

چقدر سخته واقعا.. چندین هفته بچه تو دلت باشه باهاش انس بگیری بعد اینجوری😢.......  خدا صبرتون ...

خداروشکر جاش پُر شد برام.ولی هنوزم یادم میفته جیگرم آتیش میگیره چقدر لگد میزد به واژنم ،پاش گیر کرده بود تو کانال.دیگه طبیعی بدنیا اومد

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
نَه دو سه تا مثل بچه گربه تازه به دنیا اومده گریه کرد و جلو خودم مُرد.شد بدترین اتفاق و خاطرم.تپلی ب ...

وای بمیرم برات عزیزم دختر منم یه گریه ضعیفی کرد ولی پسرم صداش درنیومد خیلی کوچیک بود قیافه هاشون جلو چشممه همیشه ...خدا صبرت بدهد🖤

واقعا انگار یه تیکه از وجودتو ازت گرفتن 

دقیقا.هیشکی هم درکم نکرد.همه میگفتن بدنیا نیومده بوده که،بزرگش نکرده بودی که.ولی واقعا یه تیکه از قلبم رو کَند و برد با خودش.شب تو بیمارستان تختای کنارم همشون بچه هاشون بغلشون بود.من هی منتظر لگداش بودم.اووف چقدر دلم گرفت دوباره

وای بمیرم برات عزیزم دختر منم یه گریه ضعیفی کرد ولی پسرم صداش درنیومد خیلی کوچیک بود قیافه هاشون جلو ...

به شما هم همینطور عزیزم.چقدر خوبه که خودمون درک میکنیم همدیگرو.خیلییییی سخته.انشالله یه دوقلو دیگه جاشون رو پُر کنه برات