2777
2789
عنوان

خواستگارم دوستم رو فالو کرده

737 بازدید | 57 پست

سلام خانوما 

دلم پر آشوبه چشام پر اشکه ک تایپ میکنم 

یه مدت با خواستگارم برای آشنایی با هم صحبت میکردیم در نهایت صحبتامون به این نتیجه رسیدیم تا بعد محرم و صفر با هم حرف نزنیم ک بعدش ب خونوادش بگه و ببینیم موافقن یا نه 

تنها مشکلمون راه دور بود 

و میگفت اونکسی ک تورو معرفی کرده ب من گفته اصفهانی هستید و نزدیک ترید ک خب من از یه شهر دور ترم نسبت بهش 

بعدش چند باری راجب دوستتم گفتم ک اصفهونیه ک مثه خودمه 

ی بار بهش گفتم دوستمو فالو کردی ریمو کن اینکارو کرد

ولی حالا که دو هفته ای میشه با هم صحبت نکردیم دوستمو دوباره فالو کرده 

خیلی دوسش دارم اونم میگفت ک داره 

واقعا نمیدونم چیکار کنم قیدشو بزنم ؟؟ 

بهش بگم ب خونوادشم نگه ؟؟ 

یا بپرسم چرا دوباره فالو کرده 

آخه چرااا 

حسابی دلم شکسته 

چطور آروم شم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری نشناخته میخوای بگی بیاد خواستگاری!!!ولش کن بابا باورکن دوستتم تو اب نمک گذاشته

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

ابلفظلی ولش کن همین اول کار 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

صبر کن فعلا ولی به نظرم داره رو دوستتون هم فکر میکنه،اگه دوست داشت این کارو نمیکرد 

💓《اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید》امام حسین<ع>💓             من برا کسی که برام تب کنه نمیمیرم من برا کسی میمیرم که جونش رو برام میزاره کف دستش؛ من برا هیشکی تو این دنیا نمیمیرم چون هیشکی از جونش برام مایه نذاشت😢،       🔴لطفا اگه کسی یه کار خوب بلده به منم یاد بده منظورم:ترفندهای خانه داری،تربیت بچه،از پوشک گرفتن بچه،سیاستهای همسرداری،پس انداز کردن ،شیک پوشی،راه های کسب درآمد،.... ممنون میشم منو قابل بدونید و در هنرتون شریکم کنید💐🥰💝مستجاب ترین دعاها دعایی هستش که مردم در حقتون بکنن،میشه برا آرامش قلبیم دعا کنید،حال روحم خیلی خرابه💐اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💐 

من باشم میزنم حماقتی ک تو دوستی نکردم ضربه شو حالا خوردم

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

واقعا نمیدونم چقد باید حساس بشی ولی بنظرم الکی فک نکن خودتو اذیت نکن ی فالوعه

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

ببین دس رو دس نذار ادا عاشقا رو در بیاری برو تهشو در بیار یکم جست و جو کن

منم گفتم عاشقشم روانیشم چیزی نگفتن اخرش کلی چیز ازش فهمیدم ریدن به من برو ناراحت نباش زندگی خیلی ظالمه

یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید