2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی

چون هنوز تجربه ای از زندگی کسب نکردی

درست تموم نشده

کار نکردی

دستت تو جیب خودت نبوده

هنوز خوشی ای نداشتی

به نظرم زیر ۲۵ خیلی زوده

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

ازدواج ربطی به سن نداره اگر اونی که میخوای بیاد و بتونی مسئولیت زندگی به عهده بگیری خیلی هم خوبه ازدواج خوب واقعا خوبهههه

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
چن سال خوبه پ

۲۵ به بالا 

که هم عقلت برسه 

هم یه پولی داشته باشی 

هم به استقلال برسی 

البته توی این ۲۵ سال یه پشتیوانه ای باید برای خودت بسازیا 

نه اینکه ۲۵ سال بخوری و بخوابی اخرشم شوهر کنی 

این بدرد عمه ی من میخوره  

از ۲۰ تا ۲۵ فرصت داری خودتو بسازی حالا هرکاری که بود

اگه فکر می‌کنی بزرگتر بی با تجربه تر میشی، باید بگم که سخت در اشتباهی

بدون ازدواج، هر چند سال که بگذره، تو زمینه های مختلف تجربه کسب میکتی، ولی در زمینه ی زندگی مشترک، نه

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

من نمیدونم چجور تو شناسنامه هامون جلوی دین و مذهب نوشتن اسلام شیعه 

اونوقت وقتی حرف از ازدواج دختر 18 ساله و بالاتر میاد همه جبهه میگیرن زووووده و... 

ولی دوست دختر دوست پسر داشتن تو این سن و حتی پایین تر عیب نیست بلکه روشن فکری هم هست

حلال خدا رو بد میدونن و براش محدودیت سنی و... تعیین میکنن که جوونم بره سراغ غیر حلالش؟؟؟

۲۵ به بالا  که هم عقلت برسه  هم یه پولی داشته باشی  هم به استقلال برسی  البت ...

از لحاظ عقلی نمیدونم کاملم یا ن

ولی سه ساله از لحاظ مالی استقلال دارم و حتی به خانواده ام کمک میکنم از این طریق