2777
2789
عنوان

چشمام

77 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من دو سه ماهيه چشام درد مي كنه ب نور حساس شده مي سوزه صبحا باز كردني مي چسبه ب هم توروخدا اگه راه حلي هس بگين كارم با كامپيوتره خيلي اذيت ميشم دوبارم رفتم دكتر نتيجه نداد يكي گف التهابه تاثير نذاشت يكي ام ك گف هيچيت نيس 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درمانش چيه؟

خب بازم باید دکتر بری ولی اگه از خشکی چشم باشه استفاده از لپ تاپ و گوشیو کمتر کن از قطره های اشک مصنوعیم استفاده کن

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
رفتم عزيزم خيلي اذيتم مي كنه  

خب از اون قطره ها بگیر فک نکنم ضرری داشته باشه

اشک مصنوعی 

کوچیکه ، مارک ارتلاک خارجیشه سینالون هم هست

ولی از همه مهتر اینه که زیاد با لپ تاپ کار نکنی. حداقل ی هفته کمتر کار کن ببین فرقی میکنه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
خب از اون قطره ها بگیر فک نکنم ضرری داشته باشه اشک مصنوعی  کوچیکه ، مارک ارتلاک خارجیشه سینال ...

الان دقيقا فصل حسابرسيه مجبورم با كامپيوتر كار كنم انقد چشام مسوزه از ٨ صب تا ٨ شب با كامپيوترم

الان دقيقا فصل حسابرسيه مجبورم با كامپيوتر كار كنم انقد چشام مسوزه از ٨ صب تا ٨ شب با كامپيوترم

خب پس حداقل ازون قطره ها استفاده کن

ی دکتر دیگه ایم برو شاید اروی دیگه ای داد

منم چشام خشکه رفتم دکتر ی ژل دادمیزدم اینقد خوب بود