2777
2789
عنوان

چشمام

77 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من دو سه ماهيه چشام درد مي كنه ب نور حساس شده مي سوزه صبحا باز كردني مي چسبه ب هم توروخدا اگه راه حلي هس بگين كارم با كامپيوتره خيلي اذيت ميشم دوبارم رفتم دكتر نتيجه نداد يكي گف التهابه تاثير نذاشت يكي ام ك گف هيچيت نيس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمانش چيه؟

خب بازم باید دکتر بری ولی اگه از خشکی چشم باشه استفاده از لپ تاپ و گوشیو کمتر کن از قطره های اشک مصنوعیم استفاده کن

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
رفتم عزيزم خيلي اذيتم مي كنه  

خب از اون قطره ها بگیر فک نکنم ضرری داشته باشه

اشک مصنوعی 

کوچیکه ، مارک ارتلاک خارجیشه سینالون هم هست

ولی از همه مهتر اینه که زیاد با لپ تاپ کار نکنی. حداقل ی هفته کمتر کار کن ببین فرقی میکنه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
خب از اون قطره ها بگیر فک نکنم ضرری داشته باشه اشک مصنوعی  کوچیکه ، مارک ارتلاک خارجیشه سینال ...

الان دقيقا فصل حسابرسيه مجبورم با كامپيوتر كار كنم انقد چشام مسوزه از ٨ صب تا ٨ شب با كامپيوترم

الان دقيقا فصل حسابرسيه مجبورم با كامپيوتر كار كنم انقد چشام مسوزه از ٨ صب تا ٨ شب با كامپيوترم

خب پس حداقل ازون قطره ها استفاده کن

ی دکتر دیگه ایم برو شاید اروی دیگه ای داد

منم چشام خشکه رفتم دکتر ی ژل دادمیزدم اینقد خوب بود