2777
2789
عنوان

مدارس🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 47 پست
همون صادقانه اش کمی مشکله😁

آهان نشد دیگه 

موقع امتحان کتابا رو بده مادرت بزاره کمد قفل کنه خودش هم بره یه جایی نتونی ازش بگیری کلیدا رو 

موقع امتحان گوگل و اینترنت و همه چی رو حذف کن نتونی استفاده کنی 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
مگه چند ساله هستن؟

هفتم هشتم نهم

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

قوی باشششش

😭💪😁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

با این استوری قشنگ قانع میشی استارتر

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
آهان نشد دیگه  موقع امتحان کتابا رو بده مادرت بزاره کمد قفل کنه خودش هم بره یه جایی نتونی ازش ...

😋💪 ایول پیشنهاد خوبی بود نمیرم

ولی معلم گفته امتحان هارو تا حد امکان بیاین مدرسه اونو چه کنم؟

من دبیر متوسطه دومم تو غیرانتفاعی مدرسه ما که به نظرم مشکلی نیست حضوری باشه جمعیت کلاسها زیر ۱۵ نفره ...

عزیزم چجوری معلم شدی منم راهنمایی میکنی؟ دوس دارم حیلی😔

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      
اینجا چکار میکنی جیگرم

حوصلم سر میره اینجا سرگرمی خوبیه😂

با این استوری قشنگ قانع میشی استارتر

آره والا🙁

اینجا چکار میکنی جیگرم

هشتم میشه چند ساله؟

وا هشتم نهم دهم چیه

چرا اینا مث ما نیستن راهنمایی دبیرستان😃

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
😭💪😁

وقتی سربه هوا و بازیگوشی برو 

آدمای خودساخته یا کسانی که روشون نظارته از عهده درس خوندن توو خونه برمیان

مامان بهت گیر نمیده؟

اگر مامانت بهت گیر نمیده و خودتم بازیگوشی برو