2777
2789
عنوان

مدارس🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 47 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نرو هیچی از سلامتی مهم تر نیست چه فایده درس بخونی وقتی سلامتیت در خطره فوقش ی سال بیوفتی بیشتره این ...

😋💪 آره من میتونم

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
عزیزم چجوری معلم شدی منم راهنمایی میکنی؟ دوس دارم حیلی😔

رسمی نیستم گلم حق التدریسم دانشگاه تدریس میکردم دو سال بعد یه مدرسه نزدیکمون بود دنبال دبیر بود شمارمو از یکی از همکارای دانشگاهم گرفته بود دیگه رفتم اونجا بعدم همون مدرسه به یه مدرسه دیگم معرفیم کرد

شما هم میتونین مدارس غیرانتفاعی سر بزنین اگر نیاز داشتن فرم پر کنید

آره والا🙁

میدونی چطوری مریض اینتوبه میشه؟ یه لوله گنده از دهن میکنن تا داخل نای یعنی مریض بهوش هست ولی دهنش رو باز نگه میذارن و لوله میکنن تو حلقش برو یه دسته قاشق بردار بکن تو دهنت تا برسه به ته گلوت اگر تحمل همین مقدارش رو‌داشتی بازم شک داشته باش بری یا نه 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
منم نگرانم بچم کلاس ششمه داره میره حرف گوش نمیده

من هشتمم

خانوادم اونقد گفتن و ترسوندن دودل شدم اینجام مطمئن شدم نباید برم

داره لج میکنه منم با مامانم لج میکنم برم ولی دیگه نمیکنم

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
رسمی نیستم گلم حق التدریسم دانشگاه تدریس میکردم دو سال بعد یه مدرسه نزدیکمون بود دنبال دبیر بود شمار ...

اره میخوام برم دانشگاه دولتی هم درس خوندم. اینکه میگن میان تحقیق و... درسته؟  من رزومه ندارم چی

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      
😋💪 ایول پیشنهاد خوبی بود نمیرم ولی معلم گفته امتحان هارو تا حد امکان بیاین مدرسه اونو چه کنم؟

خدا کنه مدارس تعطیل بشه 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
میدونی چطوری مریض اینتوبه میشه؟ یه لوله گنده از دهن میکنن تا داخل نای یعنی مریض بهوش هست ولی دهنش رو ...

وای بدجوری ترسوندی😂

دیگه من غلط بکنم برم

خدا کنه مدارس تعطیل بشه 

آره😭

شما مطمئني هيچ كدوم ناقل نباشن مگه به تعداده ؟

فاصله رعایت میشه ماسکم میزنن و برای دروس تخصصی حضوری میان به هر حال معلوم نیست این بیماری تا کی هست نمیشه مسائل مهم رو تعطیل کرد من خودم دو تا بچه کوچک دارم و خیلی حساسم و از اسفند به جز مامانم اینا با هیچکس ارتباطی نداریم و به جز خرید ضروری منزل هیچ کاری نکردیم اگرم بچه هام دبستانی بودن اصلا نمیفرستادم ولی دبیرستانی بزرگن کاملا توانایی رعایت پروتوکل دارن

اره میخوام برم دانشگاه دولتی هم درس خوندم. اینکه میگن میان تحقیق و... درسته؟  من رزومه ندارم چی

نه بابا فقط اگر مدرسه خواست قرار داد ببنده مشخصاتتو میفرسته اداره اونا هم چک میکنن که سابقه یا مشکلی نداشته باشی و تایید میکنن