به نظرتون بازم بشینم واسه کنکور ساله بعد بخونم(البته امسال به خاطر مشکلاتم اصلا درس نخوندم و اصلا شرکت نکردم و گرنه درسم خیلی خوب بود و مدرسه نمونه درس میخوندم و رشتمم تجربیه ومعدل دیپلمم بالای ۱۹/۵ بود)یا اینکه با سرمایه ای که دارم بوتیک لباس بزنم (البته جایی که میخام مغازه بزنم پرس و جو کردم گفتن ماهی بالای ۱۰ تومن فروش دارن )؟☹️
لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفتههای زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چتروم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنینشکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همهجا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.
به نطرم درستو بخون و در کنار درست بوتیکت رو هم بزن البته تو این چند وقت که میخوای برای کنکور درس بخونی یه همکار بگیر برای خودت البته یه همکار مطمین که جنساتو بیشتر نفروشه و کمتر بهت بده
صد در صد درس بوتیک یه مدته بعد مثله من پشیمون میشی برمیگردی درس بخونی
💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍