2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 5258 بازدید | 122 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خلاصه اون بهنام عوض شده بود با هم همش در حال قهر و آشتی بودیم.من همش غمگین بودم درسام رو بزور پاس میکردم.دوستای خوبی داشتم اونجا و غمخوارم بودن.کم کم بهم گفتن بیا با یه نفر دیگه دوست شو بلکم اونو یادت رفت منم دیگه بریده بودم قبول کردم

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر

با بچه ها همش دربند و درکه و کوه و گردش بودیم.پسرای مختلف دورو بر منو میگرفتم الحق که جذاب و تو دل برو بودم تعریف از خود نباشه.اما من نهایت یک هفته میتونستم باهاشون باشم.دلم فقط بهنام و میخواست.اونم هر از گاهی میومد و میرفت.میدونستم سرش به جاهای دیگه بنده.خلاصه من شده بودم عروسک دست پسرا

از همشون میتیغیدم و باهاشون میرفتیم بیرون.خیلیاشون عاشق دلسوخته من میشدن.ولی اینم بگم اجازه نمیدادم انگشتشون به بخوره.فقط در حد تفریح و گردش.اما باز دلم با بهنام بود.اون بهم پیشنهادای ناجور میداد و من قبول نمیکردم.دوست نداشتم ازم سواستفاده کنه و به ریشم بخنده

تا اینکه درسم تموم شد وای باید برمیگشتم شهرم من که انقدر راحت برای خودم زندگی میکردم حالا باید توی زندان میموندم.دوستام تفریح و گردش و خوشگذرانی تموم شد رفت.من برگشتم و رفتم سر کار.شروع کردم خوندن کارشناسی و من کم و بیش با بهنام بودم اونم فقط از من رابطه میخواست.

دو باره دوست پسرای جدید ولی دیگه مثل قبل برام لذت بخش نبود من فقط میخواستم باهاشون بهنام رو فراموش کنم ولی هیچ کس برای من اون نمیشد.همش ازش میخواستم بیاد خواستگاریم اما قبول نمیکرد به من میگفت سرد مزاجی و... من خیلی خودمو پیشش خار کردم.اما اون فقط یه چیز میخواست.

خواستگار کم و بیش داشتم اما نمیخواستم کسی رو تصمیم گرفتم که این کار کثیف رو بکنم بلکه اون منو بخواد.من رفتم خونشون