2789
والا یکی از فامیلامون پیشش عمل کرد زیاد خوب نشده معمولی

یعنی بینیش نیاز به ترمیم پیدا کرده؟ 

احتمالا مدلش طبیعی هست، اطلاع دارید خودشون خواستن طبیعی باشه یا خودشونم ناراضی بودن؟ 

چهره اشون عوض شد؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی بینیش نیاز به ترمیم پیدا کرده؟  احتمالا مدلش طبیعی هست، اطلاع دارید خودشون خواستن طبیعی ب ...

سلام، ببین من سه سال پیش عمل کردم اصلا راضی نیستم، ظاهر و تنفسم مشکل داره، نیاز به ترمیم داره

من پیش ایشون عمل کردم به لحاظ تنفس و اینا مشکلی ندارم ولی از ظاهرش اصلا راضی نیستم. نیمه فانتزی میخواستم طبیعی درآورده اونم نه نچرالی که قشنگ باشه، هم کجه یکم و هم اینکه اصلا شیب نداره و سرش یه کوچولو ام بالا نرفته 

تازه یکسال شده 

مطبش برین متوجه میشین قشنگ نظرا دو دسته اس

خیلیا راضی نیستن از کارش و بعد عمل تغییر خاصی نمیکنن.

سلام. من همکار بیمارستان لبافی هستم. مادر را برای گوش دکتر صفوی ناینئی بیمارستان میلاد بردم. بیش از ۲ ساعت دیر آمدن. با توجه به سرگیجه مادر و بستری و ترخیص بودن در بخش اعصاب میلاد   صبور بودیم و دکتر آمدن. سریع به من گفتن همراه بیرون. گفتم باید شرح حال بدم. مادر مسن و سرگیجه دارد گفت نه بیرون. بعد از ۳۰ ثانیه خدا شاهده  ۳۰ ثانیه به مادر ۲ قرص مسکن داد که هر دو ساید افکت سرگیجه و تهوع و اعتیاد آور هستن و حتی یک سونو یا سیتی ننوشتن تا دقیق تر بررسی شود بسیار از ایشون ناراضی هستم. به هیچ وجه شایستگی ندارن. اگر وقت داستم از طریق سازمان از ایشون شکایت میکردم. و حتی به سوپروایزر یا رییس بیمارستان مراجعه میکردم. .اما مادر سرگیجه شدید داشتند. از ایشون ناراضی هستم و براشون آرزوی سلامتی نخواهم داشت.  لطفا بحث همکار بودن را کنار بگذارید و ایشون را بازخواست و توجیه کنید و من در تمام اینترنت چه سوشال مدیا  چه مراکز درمانی  سعی میکنم بی لیاقتی ایشون را به همه گوشزد کنم.