2777
2789
نه فقط لک بینی داشتم سه روز

من لک لانه گزینی نداشتم اما ۲روز هست سینه چپم درد میکنه.میل جنسی ندارم.موقع نزدیکی اذیت میشم.اشتهام کم شده.گاهی سرگیجه هم دارم. دل و کمرم هم مثل پری گاهی اوقات درد میگیره

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

من پنج شنبه موعدم هست

جمعه و شنبه یکم لک قهوه ای دیدم دقبقا ۱۱ روز بعد از تخمک گذاری و رابطه

الان زیر سینه ام و زیر دلم درد میکنه

یعنی بی بی بزنم جواب نمیده؟؟؟؟؟

خیلی سخته تا هفته دیگه باید صبر کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکس بیبی چک رو بذارم؟خودم حس میکنم مثبته و هاله داره.

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

شما هاله میبینی؟من خودم میبینم اما تو عکس یکم کمتر دیده میشه

منم پریودم نامنظمه اما تخمک گذاریم حدود روز 16 و 17 پری بود و اقدام هم همون موقع.  امروز روز 3 ...

مال من هم نا منظم بود.۳/۴

۴/۸ 

۵/۱۵

این ماه هم ۱۵ هم نشد تا امروز که بیبی هاله داشت دیگه نمیدونم.خدا کنه باردار باشم 

مال من هم نا منظم بود.۳/۴ ۴/۸ ۵/۱۵  این ماه هم ۱۵ هم نشد تا امروز که بیبی هاله داشت دی ...

ان شاء الله ک باشی و سالم و صالح متولد بشه. 

برای منم دعا کنید باشم هرچند خیلی امیدوار نیستم 

ربطی نداره،همون موقع تخمک گذاری لقاح دیرانجام بشه دیرترنشون میده

یعنی تخمک گذاری دو نفر که همزمان باشه، لقاح یکی بلافاصله و یکی چند روز بعد؟ 

خب تخمک که گفته میشه بیشتر از 24 ساعت نمیمونه. 

یعنی تخمک گذاری دو نفر که همزمان باشه، لقاح یکی بلافاصله و یکی چند روز بعد؟  خب تخمک که گفته م ...

زمان دقیق تخمک گذاری که معلوم نیست آدم۴،۵روز داره ولی معلوم نیست تو کدوم روز تخمک آزاد میشه،یکی روز اول یکی رور پنجم