2777
2789
عنوان

کی شاغله؟

75 بازدید | 3 پست

من الان ۱۴ روزه مشغول ب کار شدم بعد هرچی میشه میگن زنگ بزن‌کارمند قبلیه سوال کن ازش بعد من خیلی بم برمیخوره چون اون چندسال اینجا بوده و من بخدا هیچ مشکلی نداشتم تاحالا همه کاراشونم جلو انداختم با اینک فقط ۲هفتس اومدم
بعد امروز رییس شرکت تلفنی ب دختره میگ دیگ برنمیگردی نه؟
بععععد
 من اوایل زنگ‌زدم ب دختره ی بار در دسرس نبود ی بار خاموش بود ی بارم گف بانکم بعدا زنگ‌بزن

دگ دوس ندارم اصلا بش زنگ بزنم

بعد رییسم بش گفته اونم صداش رو پخش بود گف ب اون خانوم بگین از جانب من ح نزنه اصلا ایطور نبوده

درصورتیک واقعا همیطو بود

ولی خب من چون جدیدم حرف اونو باور میکنن

نمیدونم چیکار کنم بیام بیرون یا ن🙁

شغلم حسابداریه ماهی ۲

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

اگ واقعا مشکلی داشتی بپرس ماهم وقتی کارمند جدید میاد هرچقدرم کار کرده باشه باز با شعبه ما اشنایی نداره ازمون کمک میگیره منم تا ۲/۵اصلا نمیرسم چیزی یادش بدم ولی عصر چن ساعت میمونم کمکش میکنم تا راه بیفته

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ واقعا مشکلی داشتی بپرس ماهم وقتی کارمند جدید میاد هرچقدرم کار کرده باشه باز با شعبه ما اشنایی ندا ...

این کار انسانی و نشونه شعور شماست ولی اینک جلو من ب طرف بگ برنمیگردی ینی توهین ب من ینی من کارم خوب نیست

ولی بخدا هیچ اشتباهی نکردم تاحالا همه کارایی ک ازم خواستن هم تو سیستم ثبت میکنم هم تو دفتر واسه خودم

نمیدونم چرا انگار زحمت ادمو نمیبینن

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤