2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حامله میشی بچت دختره 

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
حامله میشی بچت پسره و شیرش میدی

خواب زن چپه  پسر دختر میشه دختر پسر 😂😂😂

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘

اگه حامله نیستی حامله بشی پسرمیزایی اگه حامله هستی دخترمیزایی .تعبیرخواب نوشته بود اگه حامله هستی توخواب دیدی پسرمیزایی دخترهست بچت.ولی ماله من پسرشددرحالی ک پسردیده بودم توخواب

خداجونم مواظب مسافر کوچولوی ما هم باش خودت حافظو یاورش باش به منم کمک کن مواظبش باشم و خوب بزرگش کنم همون طور که تو میخایی😘🤩

بچت دختره عزیزم 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
ن بابا متاهلم. حامله ام. تیکردارمااااا. 

اسم گل پسرتو چی میخایی بذاری.به من اسم پیشنهاد بدین

خداجونم مواظب مسافر کوچولوی ما هم باش خودت حافظو یاورش باش به منم کمک کن مواظبش باشم و خوب بزرگش کنم همون طور که تو میخایی😘🤩
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز