2777
2789

بچه ها خواهرم مشکل کبد داره  یک ماهه شیراز بستریه الان گفتن باید از یکی از اعضای خانواده یه تیکه کبده بگیریم بهش پیوند بدیم وتنها فردی که تو خانواده سنش و گروه خونیش مناسبه من هستم یعنی یه تیکه ازکبد منو بردارن و یه عمل خیلی سخته منم یه پسر دارم تازه امروز چهارسالش شده بشدت میترسم اگه زیر عمل اتفاقی برام بیفته بچم چی میشه تودو خدا تو فامیل جایی کسی رو ندیدین این عمل رو انجام داده باشه یکم اطلاعات بم بدین دارم میمیرم از استرس

لطفا برای حل مشکل دادشم یه صلوات بفرستین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا هیچکسو تو این شرایط قرار نده

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

خیلیا انجام دادن ...استرس نداشته باش ....زود خوب میشی

هان مشو نومید،چون واقف نه ای  از سر غیب                    باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور.                             درست میشه، اگرم نشد دنیاست ارزش ناراحتی نداره،بیخیال،😊😇

اگ۶ میترسی نکن اینکارو...ولی اگه بلایی سر خواهرت بیاد‌ میتونی خودتو ببخشی؟ اگ هخدای نکرده بلایی سر خودت بیاد بچه ات چی میشه؟؟؟ التن بیمارستانا کروناییه به نظرم خواهر مهمه کلی زز بچه خود اوم مهم تر نیست. من بودم نمیکردم اینکارو

۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم برام می افته❤❤❤