2777
2789
عنوان

پتوی الوده به منی

| مشاهده متن کامل بحث + 16817 بازدید | 79 پست
بده خشک شویی خواهرمن ولی وجدانا به اون یکم بسته تر توضیح بده صرفا بگو یه لکه مقاوم به شستشو داره !!! ...

اون خشکشویی اگه وجدان داشته باشه قبول نمی کنه.‌ با وسایل مردم همه رو یجا میریزه تو ماشین مخصوص خشکشویی. من یه بار پتوی جیشی میخواستم ببرم قبول نکرد گفت مدیون مردم میشم

اون خشکشویی اگه وجدان داشته باشه قبول نمی کنه.‌ با وسایل مردم همه رو یجا میریزه تو ماشین مخصوص خشکشو ...

ایشون دوبار شسته 

گرچه احتمالا چسبی لاکی چیزی بوده والی همه میدونن اینقدر مقاوم نیست لکه معمولی

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدداااااااا 😨😨😨😨ننننننننن پس هزار نفر دیدم ک منی رو میخورن؟ اون چی میشه؟؟؟؟؟😣😣😣

خوردن منی حرامه خواهر گلم ما شیعه هستیم اون هزار نفرو نمیدونم...

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
عین نجاست هنوز رو پتو باقی مونده

چی بگم شما به شرعیاتش واردی 

اما کلایا  تاپیک سرکاریه یا ایشون چیز دیگه مثل برق ناخن و چسب ریخته اشتباه فکر میکنه .......ریخته  چون همچین چیزی ممکن نیست کلا هم درافق محو شده تا ملت تاپیک پتو الوده به چیز رو پربازدید کنن!!

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
یه خانوم با فرهنگ حرفشو یه کم تو لفافه میزنه 😏

من بی فرهنگی ایی نمیبینم .اسم این کلمه از رساله بگیرید تا کتب پزشکی همینه.توصیه میکنم هیچ وقت رساله نخونید که اعصابتون خورد میشه☺

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️
خوردن منی حرامه خواهر گلم ما شیعه هستیم اون هزار نفرو نمیدونم...

واقعا حرامه؟

یا قران😭😢😭😢😭😢

اگ رو بدن بریزه چی؟

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  
واقعا حرامه؟ یا قران😭😢😭😢😭😢 اگ رو بدن بریزه چی؟

باید بشوری حتما با آب وگرنه اگه حتی با دستمال پاکش کنی و لباس بپوشی بعدش بدنت عرق میکنه و جذب لباست میشه و کلا لباساتم نجس میشه پس بهتر هر جاب بدن که به منی آلوده شد حتما و حتما باید با آب شسته بشه چکن نجس...آجی گلم❤

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
عزیزم از انواع لکه بر ها میتونی استفاده کنی

خواستم ببینم واقعا بقیه با چی میشورن نمیدونم چه اخلاقیه دارن یه عده .یا مسخره میکنن یا میگن چ بی فرهنگ یا میگن اومده پربازدید شه..نمیفهمشون

من بی فرهنگی ایی نمیبینم .اسم این کلمه از رساله بگیرید تا کتب پزشکی همینه.توصیه میکنم هیچ وقت رساله ...

توصیه ات به دردم نمیخوره چون رساله رو از وقتی به سن تکلیف رسیدم خوندم

منتها به تنهایی 

هر حرفشو جار نزدم

خب فک کردم خوابی

اما گویا خودتو به خواب زدی

راحت باش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
توصیه ات به دردم نمیخوره چون رساله رو از وقتی به سن تکلیف رسیدم خوندم منتها به تنهایی  هر حرف ...

کاش بفهمیم تو فضای مجازی مخاطبمون حقیقیه ..اینقدر تلخ نباشیم و دل نشکنیم.خدا عاقبتمون رو بخیر کنه.