نمیدونم واقعا چ جوری از شرش خلاص شم تو لنگ اب داغ با دست و پا افتادیم ب جون پتو بعدم انداختم تو ماشین لباسشویی الان میبینم هنوز هستش و پاک نشده..چقد سمجهههه این لکه.خواستم بپرسم ببینم بقیه چ جوری این لباساشونو میشورن
بده خشک شویی خواهرمن ولی وجدانا به اون یکم بسته تر توضیح بده صرفا بگو یه لکه مقاوم به شستشو داره !!! ...
اون خشکشویی اگه وجدان داشته باشه قبول نمی کنه. با وسایل مردم همه رو یجا میریزه تو ماشین مخصوص خشکشویی. من یه بار پتوی جیشی میخواستم ببرم قبول نکرد گفت مدیون مردم میشم
یا خدداااااااا 😨😨😨😨ننننننننن پس هزار نفر دیدم ک منی رو میخورن؟ اون چی میشه؟؟؟؟؟😣😣😣
خوردن منی حرامه خواهر گلم ما شیعه هستیم اون هزار نفرو نمیدونم...
من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
اما کلایا تاپیک سرکاریه یا ایشون چیز دیگه مثل برق ناخن و چسب ریخته اشتباه فکر میکنه .......ریخته چون همچین چیزی ممکن نیست کلا هم درافق محو شده تا ملت تاپیک پتو الوده به چیز رو پربازدید کنن!!
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست
باید بشوری حتما با آب وگرنه اگه حتی با دستمال پاکش کنی و لباس بپوشی بعدش بدنت عرق میکنه و جذب لباست میشه و کلا لباساتم نجس میشه پس بهتر هر جاب بدن که به منی آلوده شد حتما و حتما باید با آب شسته بشه چکن نجس...آجی گلم❤
من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤