2777
2789
عنوان

دلم یه...

99 بازدید | 23 پست

تایپک جنجالی دعوا عکس میخواد

خودمم میخوام دعوا کنم 

ولی تعلیق میشم‌شماره ندارم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مثلا فحش بدی به وقیح 

توی این مایه میخوام😂😂😂

شما چی؟😂😂

این کاربر به بدبخت_سایت انتقال یافت  کاری داشتید با بدبخت سایت در خدمتم این تعطیل💦😐💬

با ایمیل نمیشه بیایم؟😂😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وای پروفایلت😂😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
میشه ولی شمارم میخاد😂

واردی ها😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

این کاربر به بدبخت_سایت انتقال یافت  کاری داشتید با بدبخت سایت در خدمتم این تعطیل💦😐💬

بابا خودتو به فنا میدی ، مارم همینطور 😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
متولد چندی     1380........،1370

😂😂هیچ کدوم

۱۳۸۰😂😂😂😂😂

۷۰ بخاطر خواهرم😂😂😂

دلی چرا رهامیرو برداشتی😔🤔😐

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
دلی چرا رهامیرو برداشتی😔🤔😐

الان میزارم😂😂😂

عمه رو دوس دارم😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز