2777
2789
عنوان

دلم یه...

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 23 پست
الان میزارم😂😂😂 عمه رو دوس دارم😂😂

😂 😂 😂 😂 

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😂 😂 😂 😂 

از فاطمه چه خبر بهت گفت دعوا کردم باهاش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

این کاربر به بدبخت_سایت انتقال یافت  کاری داشتید با بدبخت سایت در خدمتم این تعطیل💦😐💬
از فاطمه چه خبر بهت گفت دعوا کردم باهاش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نه... 

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎

کوچیکههه

خوو. چتونه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز