پسرم متوسط هست ولی پوشک رو پاهاش رد میندازه . چه مارکی سایز 6 آزاد و راحته .؟بعضی از بچه ها ماشالله که تپل هست و درشت و بالای دو و نیم سال چه پوشکی استفاده میکنن
با اجازه اسی..بچه ها کسی خودش یا تو اطرافیاش دیده موهای بچش سفید داشته باشه چند تا تار....دحترم بوره چند تا تارش سفید سفید نیستا ولی خیلی روشنه...دارم دق میکنم
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با اجازه اسی..بچه ها کسی خودش یا تو اطرافیاش دیده موهای بچش سفید داشته باشه چند تا تار....دحترم بوره ...
آره خواهرزاده من پسر بود موهاش یکم بور بود یادمه کوچیک بود همینطور چندتا تارموش خیلی روشنتر بود. الانم بیست سالشه هم موهاش تیره تر شده هم اینکه موهاش اصلا سفید نیست و مشکلی نداره
نه زیادا تکا توک انگشت شمار خیلی روشن مایل به سفیدیه بعد پیش مو سفید خودم میزارم میشه تشخیص داد که سفید نیست نیدونی تارنجی کمرنگ میزنه...تو اینترنت زده بیماری و....
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍