2777
2789
عنوان

پوشک بچه های تپل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 37 پست
آره خواهرزاده من پسر بود موهاش یکم بور بود یادمه کوچیک بود همینطور چندتا تارموش خیلی روشنتر بود. الا ...

به سفیدی میزد؟

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
نه بابا بیماری چی.بچه بوره من هم خودم بورم هم شوهرم بچه مون اینجوریه شمام حتما یکیتون بورین موهای دخ ...

بچه هام بورن اولیه زیتونیه توش هایلایتای روشنتره اینم داره بور میشه....جون من بچت مثلا داره که تار موش خیلی روشنتر باشه تازه یکیشم سفید بود  

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هام بورن اولیه زیتونیه توش هایلایتای روشنتره اینم داره بور میشه....جون من بچت مثلا داره که تار م ...

آره راحت ده تا سفید توش هست 

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲
تو اینترنت کوفتی چیزا بدی زده دارن میمیرم....دخترام بورن این رنگ موهاش مثل خواهرش داره زیتونی میشه.. ...

نگران نباش بعد کچلی حتما داره تعیبر رنگ میده  اخه دختر منم مشکی مشکی بود کچل کردم روشنتر دراومد

خدایا شکرت 🙃
آره راحت ده تا سفید توش هست 

وای نمیترسی...انقد تو اینترنت سندرم واینا زده که روانی شدم

نگران نباش بعد کچلی حتما داره تعیبر رنگ میده  اخه دختر منم مشکی مشکی بود کچل کردم روشنتر دراومد

دوسالشه موهاش تا شونه هاش بود کلا داشت بورمیشد الان که کچل کردن ریشه موهاش روشنتره ولی بعضیاش نارنجی کمرنگ میزنن