2777
2789
عنوان

پوشک بچه های تپل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 37 پست

با اجازه اسی..بچه ها کسی خودش یا تو اطرافیاش دیده موهای بچش سفید داشته باشه چند تا تار....دحترم بوره  چند تا تارش سفید سفید نیستا ولی خیلی روشنه...دارم دق میکنم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه اسی..بچه ها کسی خودش یا تو اطرافیاش دیده موهای بچش سفید داشته باشه چند تا تار....دحترم بوره ...

من از بچگی یه دسته سفید تو موهام داشتم بهش میگن خال .موهام مشکی بود یه دسته جلوی موهام سفیده سفید

مثل هایلات ؟من دیدم .بیشتر بچه های خیلی بور مثل روسا یا سوئدیها

دختر بزرگم زیتونیه ..اینم بوره ولی چندتا تار موی خیلی روشن دیدم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
با اجازه اسی..بچه ها کسی خودش یا تو اطرافیاش دیده موهای بچش سفید داشته باشه چند تا تار....دحترم بوره ...

پسرمنم اینجوریه انگاری موهاشو مش کردی خیلی زیاد تو موهاش هست

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲

ما همسایمون دوتا پسر داره کلا مو ابرو مژه همش سفید بنظرم عادیه

خدایا شکرت 🙃
من از بچگی یه دسته سفید تو موهام داشتم بهش میگن خال .موهام مشکی بود یه دسته جلوی موهام سفیده سفید

نه اون فرق داره این تکا توکه نمیدونم رنگ موهاش میخواد تغییر کنه اینجور میسه

آره خواهرزاده من پسر بود موهاش یکم بور بود یادمه کوچیک بود همینطور چندتا تارموش خیلی روشنتر بود. الانم بیست سالشه هم موهاش تیره تر شده هم اینکه موهاش اصلا سفید نیست و مشکلی نداره 

پسرمنم اینجوریه انگاری موهاشو مش کردی خیلی زیاد تو موهاش هست

نه زیادا تکا توک انگشت شمار خیلی روشن مایل به سفیدیه بعد پیش مو سفید خودم میزارم میشه تشخیص داد که سفید نیست نیدونی تارنجی کمرنگ میزنه...تو اینترنت زده بیماری و....

ما همسایمون دوتا پسر داره کلا مو ابرو مژه همش سفید بنظرم عادیه

تو اینترنت کوفتی چیزا بدی زده دارن میمیرم....دخترام بورن این رنگ موهاش مثل خواهرش داره زیتونی میشه...شپش گرفتیم دیشب کچلشون کردم دیدم موهاش تکا توک اینجوریه

نه زیادا تکا توک انگشت شمار خیلی روشن مایل به سفیدیه بعد پیش مو سفید خودم میزارم میشه تشخیص داد که س ...

نه بابا بیماری چی.بچه بوره من هم خودم بورم هم شوهرم بچه مون اینجوریه شمام حتما یکیتون بورین موهای دخترت اینجوریه. عیب رو بچه ت نذار گلم 

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲