2777
2789
عنوان

خانوما بیان لطفا . کامل بخونید .

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 43 پست

و اینکه بنظرم بهتره اگه ازش خوشت میاد یکم جدی باش و مثل خواهرت به فکر خوشگذرانی نباشش گلم به فکر زندگی آینده باش اگه هم آمادگی ازدواج نداری میتونی فعلا باهاش آشنا شی اما بعدا جدی شو بگو حتما بیاد خواستگاری

ببین خیلی فرق داره ک ...تجملاتی بودت و لاکچری بودن مگ منافاتی  داره با ساده و بی ریا ...منطورم ...

من میدونی مردادی هستم اما راستش برام زیادی نظر بقیه مهم نیست مثلا اگه ببینم بیایی خیلی قشنگه ولی تنگه نمیخرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اینکه بنظرم بهتره اگه ازش خوشت میاد یکم جدی باش و مثل خواهرت به فکر خوشگذرانی نباشش گلم به فکر زند ...

خودمم همین فکر رو دارم ..یتی اگ واقعا پسر خوبی باشه .‌نمیدونم بخدا باید باورش کنم یان ؟؟ینی  این دوس داشتناش و این قربون صدقه هاش الکی ان؟؟،یا بی  چون و چرا پول دادنش ........نمیدونم والا ‌.

خودمم همین فکر رو دارم ..یتی اگ واقعا پسر خوبی باشه .‌نمیدونم بخدا باید باورش کنم یان ؟؟ینی  ای ...

نگا گلم الان بهت 100 تا قول میده اما باید ببینی پایه حرفش هست اگه بخوای میتونم بهت راه حل پیشنهاد بدم تا مطمعن شی ازش؟

۵۰۰ تومن ...دوس پسرم دانشجوی پزشکی اما ترمای اخره ..البته  فک کنم خونوادش وضع مالیشون خوبه .شهر ...

اگه به ازدواج فکر نمیکنی تو قید و بند این نباش که طرف دوستت داشتا باشه و عاشقت باشه بهش هم همون اول بگو . اگه هم به فکر ازدواجی افکار خواهرت خیلی مسمومه‌. باهاش مشورت نکن. و در مورد روابطتتون هم صحبت نکن. چون این ارتباط را خراب میکنه

اگه به ازدواج فکر نمیکنی تو قید و بند این نباش که طرف دوستت داشتا باشه و عاشقت باشه بهش هم همون اول ...

ب ازدواج فک میکنم .اما ن الان .چن سال دگ ..ینی دوس دادم یه دوس پس ز داشته بلشم عاشق هم باشیم تا بعدا ازدواح کنیم .منظورم اینه

ب ازدواج فک میکنم .اما ن الان .چن سال دگ ..ینی دوس دادم یه دوس پس ز داشته بلشم عاشق هم باشیم تا بعدا ...

اگه اون اقا پسر هم مثل تو فکر میکنه از افکار خواهرت دوری کن. مسیرتو اگه اشتباه بری اونوقت ممکنه هرگز به اون نقطه دلخواهت نرسی

میتونی ببریش توی جمع دوستات و ببینی اخلاقش با اونا چجوریه اگه دیدی با همه با دختر و پسر  گرم گرفته یعنی میتونه راحت دل بده به کسی دیگه و اگه دیدی اونجا سرد و مغرور است بازم خوب نیست یعنی از اونایی هست که نمیزاره بری خونه کسی اما اگه دیدی مثلا با دخترا در حد سلام و علیک و شوخی های کوچیک میکنه مشکلی نیست و اینکه مثلا اصلا از اونا نباشه که با رفیقاش تنهایی بره سفر