2777
2789
عنوان

خانوما بیان لطفا . کامل بخونید .

190 بازدید | 43 پست

بچه ها من  همیشع چهره طرف مقابلم ،تو رابطه عاشقانه ،خیلللی مهم نبوده .همیشه میگم در حدی ک زشت نباشه .و من تو رابطم ،خیلی صاف و بی ریام ‌.واقعا دلی میام جلو .ادمی نیستم بخام از طرفم پول بکشم اما خب خیلی برام مهمه طرفم لاکچری باشه و خودش بدون اینک بهش بگم ،خرج کنه .چون من خیلی تجملاتی ام (ویژگی بارز مردادیا).حالا با یکی دوس شدم .واقعا دارم دلی میام جلو ‌..ینی نمیگم سریع وا میدم ومیرم باهاش تو خونه و یا هرچی خواست میگم بیا ...نه اینطور نیستم اما با دل و صادقانه اومدم جلو باهاش .این ادم بنظرم چهرش خوبه .......حاالا خواهرم هی ضد حال میزنه بهم .(از رو حسادت و اینا نیست ها ...)چون خواهرم ذاتا اخلاقش اینه .خیلی خیللللی کامل گراس .ینی من خودمم کامل گرام اما توی  پیشرفت های درسی و شغلی و ....اینطورم .اماخواهرم خیلی چهره براش مهمه .بش میگم بنظرت چهرش چطوره؟؟میگ خوب نیست خوشم نمیاد ..خیلی سخت کسیو تایید میکنه ....بعد تا میخوام درمورد این پسره نظرش رو بپرسم ک بنظرت پسر خوبیه؟؟میگ چقد جدی میگیری مگ میخوای باهاش ازدواج کنی ..ول کن بابا .تو دکتر میشی(دانشجو پزشکی ام).ادم باید عشق و حاال کنه ...همش ضد حاال ..حاالا من خودمم همین عقیده رو دارم ها .اما من ببشتر شخصیت اون ادم و تیپ و حرف زدنش و لاکچری بودنش مهما برام .و تو فکر ازدوتج نیستم .اما دوس دارم یه دوس پسر خیلی خوب ک عاشقم باشه داشته باشم ........بنظرتون خواهرم راس میگ؟؟؟طرز فکر خواهرم درسته .؟؟؟ادامه پست بعدی .

بچه ها من اهل تیغ زدن نیستم ‌.دوس دارم طرفم بدون اینک بش بگم ،خودش دست و دلباز بلشه و خرج کنه ....وقتی با این پسره دوس شدم خواهرم تو یه موقعیتی گیر کرده بود پول میخواس ..من پول داشتم اما خودم واقعا نیارش داشتم .وخواهرم فوری میخواس پول رو ...گف ب این پسره یگو ...گفتمش من نمیگم اصلا ...حالا فک میکنه میخوام تیغش بزنم .مگ چن روزه باهمیم .بدم میاد حالا فک میکنه گدام .......خلاصه خیللللللللللی تو گوشم خوند .گف اگ میخوادت بهت میده بش  بگو .اک هم نمیخوادت از الان معلوم میشه .منم  یه بهونه ای جور کردم و ب دوس پسرم گفتم ....‌‌..اونم  تا گفتم گف شماره کارت ؟...خلاصه برام پولو زد .گفت ک تو فقط مال منی .ماری منی .ازت مراقبت میکنم ....منم تشکر کردم .....خلاصه پول رو هم ب خوااهرم دادم راستش ...بعد میگم   من خیلی دارم درمورد دوس پسرم جدی فک میکنم .......اما خواهرم هرچقدم یارو پول بزنه فلان کنه سرگرمیه واسش .........طرز فکر خواهرم درسته ینی؟؟؟اخه اون کمتر من اسیب میبینه .اما من متاسفانه ......راستی نظرتون درمورد دوس پسزم چیه؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مردادیم😉 تجملاتی یعنی چی؟

مث من😍.ینی اینک تجملات خیللللی براشوت مهمه ..تیپشون عالی باشه .بهترین لباس رو بپوشن .همه چیزشون از خونه بگیر تا لباس و کعش و عطر و جواهرات و رستوران ...حتی حرف زدن و ادمایی ک باشون  در ارتباطن ،حتی شغلشون لاکچری و باکلاس باشه ..کلا دوس دارن مورد توجه و توی چشم باشن و ب کلاس داشتن خیلی اهمیت میدن ‌

مبلغی که خواستی چقدر بود؟ و شغل دوست پسرت چیه؟

۵۰۰ تومن ...دوس پسرم دانشجوی پزشکی اما ترمای اخره ..البته  فک کنم خونوادش وضع مالیشون خوبه .شهرک غرب تهرانن .

خب ببین من شخصیتم اینه و مغرور و و لجبازم و اصلا و دوست پسر اینا خوشم نمیاد کلا عشق و اینارو باور ندارن اما حتما هست و اینکه خواهرت کاملا حرفش غلطه میدونونی گلم دوست پیدا خوبه عالیه اما خواهرت هم داره سو استفاده میکنه و به نظر من لاکچری بودن مهمه و تحصیلات بالا و از همه مهم تر اخلاق چهره خیلییی مهم نیست

اخر صافو ساده  و بی ریایی یا تجملاتی و لاکچری؟؟ بعد ببخشید سختت نیس با یکی دوست شی و بدون هدف ...

ببین خیلی فرق داره ک ...تجملاتی بودت و لاکچری بودن مگ منافاتی  داره با ساده و بی ریا ...منطورم اینه احساساتممم و نوع رفتارم با دیگران ساده و بی ریاست ..صادقانش ‌‌‌‌‌....اما توی زندگیم تا جای ممکن لاکچری ام .یتی لباس پوشیدنم،تیپ کردنم ‌حرف زدتم ‌و .........ظواهر زندگی ک شیک باشه برام مهمه .