2777
2789
عنوان

اندامم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9550 بازدید | 354 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب و میوه زیاد بخور و اینکه همیشه هر میوه ای خوردی یه سهم هم واسه ماسک برا خودت نگه دار حتی پوست هنوونه رو بزن به صورت و گردن و دستت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ادرس مغازه ی لباس لدفا😍😍

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
@نیکی0     بگیر بخواب عشقممم یه سره پهنی تو سایتااا حواسم بهت هست

ای وای نه بابا شبا میام تو طول روزم هر موقع بیکار باشم😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

کو

حالامن با ۸۵ کیلو وزن شکم نداشتم.الکی نمیگم بخدا

الان باردارم و یک هفته مونده به رایمانم ۹۴ کیلو شدم

ولی باز شکم ندارم😑😑😑

میترسم برم واسه زایمان نزارن برم تو بگن خانوم تو که باردار نیستی🤣🤣🤣🤣

پز زیر پوستی دادی اسی بعدم عکس نیم رخ شکم معلوم میشه نه تمام رخ

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)